Η σειρά των διαγωνισμών «biscotto Best» έχει αναδείξει μέχρι σήμερα, και μέσα από ψηφοφορίες κοινού με τη συμμετοχή σας, νικητές σε ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες κατηγορίες της εστίασης. Ας δούμε παρακάτω ποιοι έχουν κερδίσει ως τώρα και σε ποιες κατηγορίες, ποιοι χώροι συμπληρώνουν τους 10 πρώτους κάθε κατηγορίες ενώ βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η ψηφοφορία για το biscotto Best Burger, όπου μπορείτε να πάρετε μέρος παρακάτω και να κερδίσετε τα δικά σας δώρα. Φυσικά θα συνεχίσουμε και με νέες ψηφοφορίες για νέες κατηγορίες. Μείνετε συντονισμένοι.

biscotto Best café 2018

Το Πάνθεον πρώτο στις προτιμήσεις σας!

Τις περισσότερες ψήφους έλαβε το Πάνθεον, το διαχρονικό σημείο συνάντησης της Θεσσαλονίκης, το οποίο χάρη στις σταθερές αξίες του που είναι η καλή εξυπηρέτηση, η άριστη ποιότητα των ποτών, ροφημάτων και πιάτων που σερβίρει και η διαρκής του προσαρμογή του στις εξελίξεις του χώρου, κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές σας!

Η δεκάδα με τα καλύτερα

1. Πάνθεον

2. Apallou 

3. Seven 2 Seven

4. Bοulevard Lounge bar 

5. Ciel Bar restaurant

6. Υφήλιος 

7. Ananas Funk Your Soul 

8. Navona 

9. Skyline 

10. Manoir 


biscotto Best Bakery & Pastry Shop 2018

Το Loyan Patisserie πρώτο στις προτιμήσεις σας!

Τις περισσότερες ψήφους έλαβε το Loryan Patisserie, το κατάστημα της Ιασωνίδου που κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου καθώς συνδυάζει την εξέλιξη της ζαχαροπλαστικής με την πίστη στην παράδοση. Έτσι εδώ θα βρείτε από τις παραδοσιακές χωριάτικες πίτες με τι σπιτικό φύλλο που θυμίζουν γιαγιά, μέχρι ευφάνταστες πάστες και 3d τούρτες που θα σας εντυπωσιάσουν.

Η δεκάδα με τα καλύτερα
  1. Loyan Patisserie

2. Κούκος

3. Μίλτος Ζαχαροπλαστεία

4. Ζαχαροπλαστεία Bravo

5. Choureal-Choux & Profiterole

6. Γατίδης Fresh

7. Stratis γλυκισματοπωλείο

8. Royal Patisserie

9. Cinnabon 

10. Ζαχαροπλαστεία Χατζηφωτίου


biscotto Best Μπουγάτσα 2018

Το «Μπουγάτσα Γιάννης» πρώτο στις προτιμήσεις σας!

Τις περισσότερες ψήφους έλαβε το μπουγατσάδικο Γιάννης, ο δικός μας Γιάννης, που εδώ και 20 χρόνια μας σερβίρει παραδοσιακές αλλά και πιο «πειραγμένες» γεύσεις και έχει καταφέρει να ξεκινά γευστικά τη μέρα μας αλλά και να την κλείνει γλυκά μετά τη νυχτερινή έξοδο. Έχουν γράψει για αυτόν πολλά μέσα, και η Telegraph έχει κατατάξει την μπουγάτσα του ανάμεσα στα 10 καλύτερα πιάτα της χώρας.

Η δεκάδα με τα καλύτερα
  1. Μπουγάτσα Γιάννης

2. Μπουγάτσα Ουζούνης

3. Μπουγάτσα ο Πάνος

4. Μπουγάτσα Κατσέλης

5. Μπουγάτσα Μιλκάκης

6. Μπουγάτσα Σαρρή

7. Μπουγάτσα Φάνης

8. Πίτσα Σάκης

9. Μπουγάτσα Γιώργος

10. Μπουγάτσα Σέρρες


 

biscotto Best Ουζερί και Μεζεδοπωλεία 2018

Η «Μασσαλία» πρώτη στις προτιμήσεις σας!

Τις περισσότερες ψήφους έλαβε το μεζεδοπωλείο Μασσαλία, το σημείο όπου το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο – τσιπουράδικο συναντά τη δημιουργική ελληνική κουζίνα και το αποτέλεσμα πρέπει να το ζήσετε και να το δοκιμάσετε. Εξαιρετικές πρώτες ύλες, πιάτα γεμάτα φαντασία, επαγγελματισμός και ευγενική εξυπηρέτηση είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που το έφεραν πρώτο στις προτιμήσεις σας.

Η δεκάδα με τα καλύτερα

1. H Μασσαλία

παντσέτα με μους φέτας και πουρέ μελιτζάνας

2. Το Νέον

 

 

 

 

 

3. Τρεις κι εξήντα

4. Ταβέρνα το Άσυλο

5. Frutti di Mare

6. Karábourno

7. Τσέρκι

8. Το Δεκατοπέμπτο

9. Κιούπια Λαδάδικα

10. O Maestros Fish and Meat


 

biscotto Best Burger 2018

Καλύτερο burger τα Pax Burgers

Τις περισσότερες ψήφους έλαβε το Pax Burgers, η επιχείρηση που φέρνει την εμπειρία του street food της Νέας Υόρκης στη Θεσσαλονίκη. Ηomemade burgers, ακριβώς σαν να βρισκόμαστε στη Νέα Υόρκη φτιάχνονται την ώρα που τα παραγγέλνετε με άριστα φρέσκα υλικά. Επαγγελματισμός, συνέπεια, καλή εξυπηρέτηση και ποικιλία γεύσεων ήταν μερικοί μόνο από τους λόγους που το έφεραν πρώτο στις προτιμήσεις σας.

Η δεκάδα με τα καλύτερα

1. Pax Burgers

2. TGI Fridays

3. Burgler

4. The Backroom

5. Grill Brothers

6. Grill Story

7. Σαββίκος

8. Tarantino Sandwiches & Fries

9. Μπες στο ψητό

10. The burger bar


 

biscotto Best Pasta & Pizza Restaurant

Καλύτερo Pasta & Pizza Restaurant το Da Leonardo Cucina Italiana!

Τις περισσότερες ψήφους έλαβε το Da Leonardo Cucina Italiana, η επιχείρηση που ξεχωρίζει για τη γνήσια ιταλική πίτσα, λατρεμένο φαγητό μικρών και μεγάλων και για τα χειροποίητα φρέσκα ζυμαρικά του. Ένα όμορφο και προσεγμένο περιβάλλον, φιλικό προς όλη την οικογένεια. Επαγγελματισμός, συνέπεια, καλή εξυπηρέτηση και ποικιλία γεύσεων ήταν μερικοί μόνο από τους λόγους που το έφεραν πρώτο στις προτιμήσεις σας.