Το τσιπουράδικο Γερμανός δημιούργησε ένα Raw Fish Bar, που αξίζει να...
Το ουζερί Γερμανός στη Θεσσαλονίκη, λειτουργεί από το 1993, προσφέροντας ξεχωριστές λιχουδιές και μεζέδες...
Στον Πρίγκιπα για φρέσκα ψάρια με το τραπέζι μπροστά στο κύμα
Από τις πιο διαχρονικές οικογενειακές επιχειρήσεις στο νομό Θεσσαλονίκης είναι ο Πρίγκιπας, που προσμετρά περισσότερα...
Σοροκάδα Ίμβρου: Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, χτυπά ο παλμός της γεύσης
Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, χτυπά ο παλμός της γεύσης. Η Σοροκάδα Ίμβρου και τα νόστιμα...
Μια νέα γαστρονομική πρόταση «έσκασε» στο κέντρο της πόλης
Μια νέα γαστρονομική πρόταση στο street food φέρνει ο Όμιλος TRIZONI με την είσοδό...
Τα Κάστρα: Όμορφη θέα, όμορφα χρώματα, πλούσιες γεύσεις και αρώματα
Στη Νέα Ποτίδαια, πάνω ψηλά στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, άνοιξε το 2012 η...
Αν ψάχνεις μία κοντινή απόδραση για ψαράκι και τσιπουράκι, εδώ είσαι
Τα Θαλασσοπούλια είναι μία οικογενειακή ταβέρνα του Μιχάλη Λούκα, που από το 2001 μας...
Στον Αιγιαλό θα απολαύσεις νόστιμο φαγητό στην παραλία
Ο Αιγιαλός έχει μότο τις «ιστορίες γεύσεων» και αυτές δημιουργεί από το 2019 που...
Ένα τραπέζι μπροστά στη θάλασσα είναι η αρχή μιας απ’ τις...
Ένα τραπέζι μπροστά στη θάλασσα είναι η αρχή μιας απ’ τις πιο γευστικές ιστορίες...
Το Καρνάγιο: Το πολυσυζητημένο ουζερί το συναντάμε, πλέον, στην Καλαμαριά
Το Καρνάγιο, το εναλλακτικό ουζερί της Θεσσαλονίκης, μετά από 10 ολόκληρα χρόνια ανοδικής πορείας...
Το ‘Μεζέ bar…με ή χωρίς…’ θα το βρεις στην πιο γνωστή...
Το μεζεδοπωλείο «Μεζέ bar…με ή χωρίς…» βρίσκεται στην πιο γνωστή τσιπουρογειτονιά της Θεσσαλονίκης.
Εδώ μπορεί...
Στο εστιατόριο Αρχιπέλαγος θα απολαύσετε καλοψημένα φρέσκα ψάρια δίπλα στη θάλασσα
Το εστιατόριο Αρχιπέλαγος στην Περαία της Θεσσαλονίκης προσφέρει μεσογειακή κουζίνα σε μια όμορφη τοποθεσία...
Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς πάμε για φαγητό στη Χαλκιδική
Αγαπημένες ψαροταβέρνες και εστιατόρια της πανέμορφης Χαλκιδικής μάς προσκαλούν, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, να...
Πέντε ιχθυοπωλεία-ψητοπωλεία για τέλειο μπακαλιάρο σκορδαλιά!
Όποιος θέλει μπακαλιάρο σκορδαλιά, φέτος, θα πρέπει να προνοήσει λίγο νωρίτερα. Έτσι για να...
Πού τρώμε καλό μπακαλιάρο σκορδαλιά στη Θεσσαλονίκη
Έφτασαν οι μέρες που ο μπακαλιάρος σκορδαλιά έχει την τιμητική του κι εμείς ανυπομονούμε...
Βγαίνουμε για καφέ, ποτό και φαγητό στην Περαία
Η Περαία είναι πρώτη στη λίστα των προτιμήσεων μας όταν σκεφτόμαστε πού θα πάμε...
Σαρακοστή στη Θεσσαλονίκη: 7 μενού που πρέπει να δοκιμάσειςΣαρακοστή
Η Σαρακοστή, μεταξύ άλλων, έχει συνδεθεί και με τα ειδικά μενού και με τις...
Έξι σύγχρονα ιχθυοπωλεία που είναι ανοιχτά Καθαρά Δευτέρα
Είναι σύγχρονα ιχθυοπωλεία, γνωστά για την ποιότητα των προϊόντων τους, την ποικιλία αλλά και...
Σε αυτά τα μεζεδοπωλεία της πόλης θα φάμε θαλασσινούς μεζέδες τα...
Ανήμερα των Θεοφανείων σε όλη τη χώρα επικρατεί το έθιμο με το πέταγμα του σταυρού και...
To TRIZONI Exclusive ανοίγει τις πόρτες του σε νέο, μεγαλύτερο χώρο...
Το ψάρι ήταν πάντα στοιχείο της γαστρονομικής παράδοσης της Θεσσαλονίκης, συνυφασμένο με τη θαλάσσια...
Στο ουζερί Αρόδο απολαμβάνεις ολόφρεσκα ψάρια απευθείας από τα ψαροκάικα
Σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον με στοιχεία πλοίου στη διακόσμηση και θέα στην θάλασσα, απολαμβάνουμε απίστευτη...