Ποιοι είμαστε

To biscotto.gr δημιουργήθηκε από την ομάδα του περιοδικού biscotto 2310 του μηνιαίου life guide της Θεσσαλονίκης που διανέμεται δωρεάν σε περισσότερα από 600 σημεία. Μέσα από τη δημιουργία του προκύπτει πλέον μία πλατφόρμα ενημέρωσης σχετικά με ό,τι συμβαίνει στην πόλη σε επίπεδο ψυχαγωγίας, διασκέδασης, πολιτιστικής δραστηριότητας, επιλογών για τον προσωπικό χρόνο εντός ή εκτός σπιτιού.
Στόχος μας είναι η διαρκής ενημέρωση όλων των κατηγοριών του portal, η αναζήτηση νέων χώρων, η φιλοξενία συνεντεύξεων καλλιτεχνών και δημιουργών που παρουσιάζουν το έργο τους στην πόλη και η δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Η επικοινωνία αυτή ενισχύεται με την καθημερινή καταγραφή εκδηλώσεων και προτάσεων μέσω μιας διαρκώς ενημερωμένης ατζέντας και με την αποστολή εβδομαδιαίου newsletter σε όποιον το επιθυμεί.
Ένας άλλος τομέας που υποστηρίζουμε είναι αυτός της προνομιακής πρόσβασης των επισκεπτών και μελών του biscotto.gr σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις μέσω δωρεάν προσκλήσεων ή προνομιακών τιμών εισιτηρίων. Το ίδιο ισχύει και για άλλους χώρους, όπως café, bars και εστιατόρια.
Απευθυνόμαστε σ’ ένα ευρύ ηλικιακά κοινό (18-44) με κοινό στοιχείο τη δυναμική παρουσία στη ζωή της πόλης, τη διάθεσή για ενημέρωση και επικοινωνία και τη θετική ανταπόκριση σε πρωτοβουλίες που διευκολύνουν την πρόσβαση σε ό,τι σημαντικό ή ενδιαφέρον συμβαίνει στην πόλη καθημερινά.
Ιδιοκτησία
Media View
Κτίριο Cosmos Offices
Αγ. Γεωργίου 5
Πατριαρχικό Πυλαίας
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ 8013
Τ: (+30) 2310 253878
Ε: [email protected]