Πολύχρωμα τραπέζια, έθνικ διακόσμηση και μια αίσθηση «ότι ανήκεις». Αυτές είναι μερικές από τις πρώτες εντυπώσεις που νοιώθετε κάθε φορά που επισκέπτεστε την Yfilios Bar Nationale, το θρυλικό διατηρητέο bar της Προξένου Κορομηλά.

Καθώς εισέρχεστε στο εσωτερικό του, είναι αδύνατον να μην προσέξετε τον πίνακα με τα δεκάδες πρόσωπα, που μας καλωσορίζει σε μια μοναδική εμπειρία γεμάτη χρώματα, ποιοτικές γεύσεις και εκλεκτές μουσικές.

Το μπαρ που συναντάτε πρώτο μπροστά σας, με μια από τις μοναδικές κρεμαστές κάνουλες της πόλης, που μας παρέχει αγαπημένες ελληνικές μπύρες, σας καλεί για μια δροσερή απόδραση. Και τι πιο δροσερό από τις μπύρες Μάμος και Νύμφη, δύο ελληνικές μπύρες που συναγωνίζονται ισάξια διεθνείς ετικέτες και πρωταγωνιστούν πλέον σε όλες τις ξεχωριστές στιγμές μας.

Οι ethnic και soul μουσικές επιλογές, σε συνδυασμό με την χαλαρή ατμόσφαιρα του χώρου, το καθιστούν μια μοναδική επιλογή είτε για μπύρα μετά τη δουλειά, είτε για τις εξόδους του Σαββατοκύριακου, απαλλαγμένες, όμως, από κάθε είδους «πρέπει» που αφορούν την ηλικία, τη διάθεση ή την εμφάνιση σας.

Και για όσους προτιμούν μια πιο prive κατάσταση, ο επάνω όροφος θα σας κερδίσει με τον χαμηλό φωτισμό του, τους αναπαυτικούς καναπέδες και ένα κλασσικό πιάνο να συμπληρώνει την ιδιαίτερη διακόσμηση.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Προξένου Κορομηλά 1

Ώρες λειτουργίας
Από τις 9:00