Η παγκοσμίως διάσημη ζύμη είναι η βάση όλης της μαγείας του Cinnabon. Γλυκιά, πλούσια και λατρεμένη από εκατομμύρια πιστούς φίλους η μοναδική ζύμη με γέμιση κανέλας είναι η αρχή της δημιουργίας.

Τα cinnabon χρησιμοποιούν την καλύτερη κανέλα στον κόσμο και είναι η Ινδονησιακή Makara, ξεχωρίζει για το έντονο μεθυστικό άρωμα της. Αυτό το ελκυστικό και σαγηνευτικό άρωμα, δελεάζει τους επισκέπτες και χαρίζει μια μοναδική αίσθηση ευφορίας. Είναι όμως τα ζεστά ρολά, η καταπληκτική επικάλυψη cream-cheese και τα φτιαγμένα με μεράκι ροφήματα που σας οδηγούν σε μια αναμφισβήτητα μοναδική εμπειρία. Σήμερα το Cinnabon λειτουργεί σε περισσότερα από 800 σημεία στον κόσμο, έχοντας χτίσει μια τεράστια φήμη για τα φρέσκα αρωματικά ρολά του.

Το κάθε ρολό Cinnabon σερβίρεται ζεστό από τον φούρνο και παρασκευάζεται από το έμπειρο προσωπικό μπροστά στα μάτια σας.

Οι νέες προσφορές των Cinnabon δε χάνονται!

Εάν είσαι λάτρης των Cinnabon, και πιστός θαυμαστής των ξεχωριστών τους γεύσεων, τότε οι νέες προσφορές πρόκειται να σε βάλουν σε ακόμη μεγαλύτερο πειρασμό. Συμπληρώνοντας σφραγίδες από 5 αγορές σε Chillattas ή Classic rolls, Coffees, και Epacks, έχεις άλλο ένα δώρο, για να ικανοποιήσεις την μοναδική απόλαυση ενός συνδυασμού που θα απογειώσει τη γευστική σας εμπειρία. Ο Οκτώβριος στα Cinnabon είναι κάτι παραπάνω από νόστιμος. Είναι εθιστικός!

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Mediterranean Cosmos

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή