Με την πρώτη ματιά το Bοulevard Lounge bar σε κερδίζει χάρη στη γοητευτική του εμφάνιση. Με την πρώτη γουλιά, κολλάς μαζί του!

Ξεχωρίζει στα Πεύκα

Το 2014 κάτι άλλαξε στην περιοχή των Πεύκων. Ήταν η χρονιά που δημιουργήθηκε ο χώρος που έμελλε να αλλάξει την διασκέδαση στην περιοχή. Με έμφαση στην υψηλή αισθητική, την άριστη ποιότητα των ροφημάτων και ποτών, την ευγενική εξυπηρέτηση κατάφερε να ανεβάσει τον πήχη και να μπει στην κορυφή των προτιμήσεών μας, ως ένα από τα καλύτερα καφέ μπαρ στη Θεσσαλονίκη.

Μια ολοκληρωμένη εμπειρία

Ξεκινάει τη μέρα μας από τις 8 το πρωί με καφέδες και ροφήματα που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, αλλά και επιλογές για πρωινό και brunch.

Αγαπημένο σημείο συνάντησης επιχειρηματιών και εργαζόμενων για επαγγελματικά ραντεβού αλλά και coffee break κατά τη διάρκεια της μέρας.

Τα βράδια στο Boulevard Lounge bar

Όσο περνάει η ώρα προσελκύει κόσμο για after work κρασάκια και χαλαρά ποτά με συνοδεία finger food, δροσερές σαλάτες, burger, tortilles, μπρουσκέτες και άλλα. Η lounge μουσική του ευνοεί τις συζητήσεις και δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για socializing.

Αν είστε λάτρεις του κρασιού και των cocktails, των malt whisky εδώ θα βρείτε αυτό που ζητάτε. Η ενημερωμένη λίστα κρασιών με ετικέτες κυρίως από Βόρεια Ελλάδα και Γαλλία, θα σας ικανοποιήσουν και με το παραπάνω. Έμπειροι bartenders ετοιμάζουν τα δροσιστικά cocktails που ανανεώνονται διαρκώς, ανάλογα την εποχή, ενώ δε λείπουν και θεματικά events αφιερωμένα σε αυτά. Τέλος, στην πλούσια κάβα του θα βρείτε δημοφιλείς αλλά και πιο σπάνιες φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Τα βράδια η ένταση ανεβαίνει, ειδικά την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ έμπειροι djs επιμελούνται τη μουσική υπόκρουση από την Πέμπτη έως και την Κυριακή.

Ο εξωτερικός χώρος που κερδίζει τις εντυπώσεις

Από την Άνοιξη και όλους τους καλοκαιρινούς μήνες μας καλεί στον εξωτερικό του χώρο όπου η άνεση και η αστική ηρεμία μας υπόσχονται δροσερές μέρες και μαγικές νύχτες.

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Λ. Παπανικολάου 60, Πεύκα

Ανοιχτά: από τις 08:00

Facebook / Instagram / website