Το πρόσφατα ανακαινισμένο SKYLINE Café-Bar εδρεύει στην καρδιά της πόλης, στον τελευταίο όροφο του Πύργου του ΟΤΕ όπου ξεπροβάλλουν τα βασικά αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης σε μια σταδιακή κυκλική περιστροφή που διαρκεί 45 λεπτά.

Στη διάρκεια αυτού του εντυπωσιακά ασυνήθιστου ταξιδιού μπορείτε να χαλαρώσετε με ένα φλιτζάνι καφέ, ένα ποτήρι κρασί ή κάποιο σνακ και να μοιραστείτε την κάθε γωνιά μιας από τις παλιότερες και πιο πολυεθνικές πόλεις της Ευρώπης, την Θεσσαλονίκη.

Θαυμάστε τα αξιοθέατα

Καθώς η περιστροφή βρίσκεται σε εξέλιξη, μπορείτε να θαυμάσετε τη θέα της παραλίας του Θερμαϊκού κόλπου που σου παίρνει την ανάσα, τον Λευκό Πύργο, ενώ λίγο πιο πέρα εμφανίζεται ο κήπος του Αλεξάνδρου με την πυκνή βλάστηση, το κέντρο της πόλης με την έντονη δραστηριότητα και πλήθος από μουσεία και θέατρα, αλλά και ο δρόμος προς το επιβλητικό και μεγαλοπρεπές Επταπύργιο, ένα φρούριο εγκατεστημένο στη βορειοανατολική γωνία της Ακρόπολης της Θεσσαλονίκης.

Διακεκριμένη εμπειρία

Διαθέτοντας μια κομψή διακόσμηση και μια εκτενή λίστα κρασιών και κοκτέιλ, το Skyline είναι το τέλειο μέρος για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία εξόδου με πανοραμική θέα της πόλης από μία διαφορετική οπτική γωνία. To Skyline Cafe Bar βραβεύτηκε με το Certificate of Excellence του TripAdvisor για το 2017. Διαθέτει δωρεάν parking στο Συνεδριακό κέντρο Ι.Βελλίδης για 3 ώρες.

Ανοιχτά από τις 10:00

Περιοχή
κέντρο

Διεύθυνση
Εγνατία 154, ΔΕΘ HELEXPO

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή