Για τους λάτρεις της μπουγάτσας αποτελεί αυτό που λέμε «εγγύηση». Η ποιότητα όλων των προϊόντων που σερβίρει είναι ο λόγος που έχει τόσους πιστούς φίλους από το 1982.

Μπορεί να έκλεισε το ιστορικό κατάστημα επί της Εγνατίας 43 αλλά η ποιότητα της Μπουγάτσας Μιλκάκη και όλων των προϊόντων που σερβίρει δε θα λείψει ούτε και στους φίλους του κέντρου καθώς λειτουργεί το Κατάστημα στην Γρηγορίου Κολωνιάρη 73 στους Αμπελόκηπους και καλύπτει με delivery και το κέντρο. Εσείς απλά καλέστε στο 2310749544. Δείτε τον χάρτη με την κάλυψη του delivery παρακάτω.

 

 

Η «Μπουγάτσα Μιλκάκης» έχει δικό της εργαστήριο, όπου παρασκευάζονται καθημερινά οι μπουγάτσες, οι χωριάτικες πίτες, τα είδη σφολιάτας και τα πεϊνιρλί. Δοκιμάσαμε και τις τρεις γεύσεις μπουγάτσας, με κρέμα, με τυρί και κιμά και ήταν αυτό που λέμε «η μία καλύτερη από την άλλη». Επίσης, προτείνουμε να δοκιμάσετε την κοτόπιτα, την οποία ξεχωρίζουν και οι σταθεροί θαμώνες του καταστήματος.

Για τους πιο παραδοσιακούς, οι χωριάτικες πίτες με το τραγανό φύλλο και την πλούσια γέμιση είναι από τις πιο χορταστικές προτάσεις. Φυσικά δεν υστερούν και το πεϊνιρλί και η ζαμπονοκασερόπιτα καθώς και τα κρύα σάντουιτς. Για όσους πηγαίνουν πολύ νωρίς το πρωί στη δουλειά, για όσους θέλουν να τσιμπήσουν κάτι μετά το ξενύχτι αλλά και για ένα σνακ το μεσημέρι μία είναι η πιο νόστιμη στάση, στο νούμερο 43 της Εγνατίας.

 

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Γρηγορίου Κολωνιάρη 73 (περιοχή Αμπελόκηποι)

Τηλέφωνο
2310749544