Όταν όλη η Θεσσαλονίκη μιλάει για το Νέον, το μοντέρνο καφενείο στη Τούμπα που έχει γίνει στέκι για πολλές παρέες, εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το επισκεφθούμε, να δοκιμάσουμε τα πιάτα του και να νιώσουμε την ατμόσφαιρα του χώρου.

Γιατί ξεχωρίζει το Νέον

Σε μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη, που φημίζεται για τον πλούσιο γευστικό χάρτη της και τους απαιτητικούς καλοφαγάδες της, το Καφενείον το Νέον έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, δημιουργώντας πιάτα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Όλα τα ορεκτικά και οι εκλεκτοί μεζέδες παρασκευάζονται με φρέσκες και ποιοτικές πρώτες ύλες, μπλέκοντας τις παραδοσιακές γεύσεις με τις τάσεις της σύγχρονης κουζίνας.

Εδώ, η φιλική εξυπηρέτηση είναι κύριο συστατικό και πρωταρχικός στόχος της επιχείρησης. Θα σας εξηγήσουν τα πιάτα, θα σας προτείνουν γεύσεις ανάλογα με τα υλικά, την εποχικότητα και τις προτιμήσεις σας και θα σας τα σερβίρουν πάντα με χαμόγελο.

Είτε είστε του κρέατος είτε του θαλασσινού, εδώ θα βρείτε τους μεζέδες που θα συνοδεύσουν ιδανικά μια τσιπουροκατάνυξη. Τα λαχταριστά του επιδόρπια θα γίνουν ο γλυκός επίλογος ενός γεύματος που θα θέλετε να επαναλάβετε ξανά και ξανά.

Όλες τις ώρες έχετε λόγο να επισκέπτεστε το Νέον

Σερβίρει από τις 08:00 το πρωί καφέ, που εννοείται συνοδεύει με προτάσεις για πρωινό (δοκιμάστε τις ομελέτες). Η ώρα περνάει και η μεγάλη λίστα κρασιών και αποσταγμάτων του περιμένει να την εξερευνήσετε και να επιλέξετε με τι θα συνοδεύσετε το γεύμα σας. Η ζεστή ατμόσφαιρα και η γρήγορη εξυπηρέτηση εγγυώνται μια μοναδική έξοδο και μια ιδανική επιλογή για τις ιδιαίτερες περιστάσεις.

Περιοχή 
Ανατολικά

Διεύθυνση 
Διογένους 39, Τούμπα