Ανεβαίνοντας την Παλαιών Πατρών Γερμανού, στα αριστερά σου, θα συναντήσεις έναν νέο χώρο, ο οποίος δημιουργήθηκε για να κάνει τη διαφορά. Και ήδη το έχει καταφέρει!

Ο Ananas-funk your soul, φέρνει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ένα φιλόξενο περιβάλλον και μία ανάλαφρη ατμόσφαιρα που δίνει στον πρωινό σας καφέ μια ξεχωριστή νότα ηρεμίας και χαλάρωσης.Ένα όμορφο περιβάλλον με διαμορφωμένο χώρο, γι αυτούς που ψάχνουν ένα ήρεμο και γαλήνιο μέρος για διάβασμα και δουλειά.

Ο εσωτερικός χώρος του Ananas

Στον Anana μπορείς να βρεις καθημερινά πρωινό, για να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα ολόφρεσκο σοκολατένιο κρουασάν δίπλα στο αγαπημένο σου καφεδάκι. Πώς να μην ξεκινήσει η ημέρα σου καλά;

Εκτός αυτού, μπορείς κατά το μεσημεριανό σου διάλειμμα, να απολαύσεις στον Anana ένα  Club Grande. To απόλυτο σνακ που θα σε συναρπάσει και θα γίνει η μεσημεριανή σου συνήθεια.

Ο Ananas δίνει χρώμα στις βραδιές σας

O Ananas – Funk your Soul είναι ένα ξεχωριστό κατάστημα στο κέντρο που μας κρατάει συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Εκτός από τον καφέ μας, εδώ μπορείς να απολαύσεις και μια δροσιστική μπίρα, ένα ποτήρι από το αγαπημένο κρασί ή ένα γευστικότατο cocktail.

Να προτιμήσεις τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος. Τα Cocktail με βασικό στοιχείο το φρούτο – σήμα κατατεθέν του καταστήματος. Μια δοκιμή θα σε συναρπάσει.

Το σίγουρο είναι ένα! Το Ananas funk your soul βρίσκεται δίπλα σου και σου χαρίζει μοναδικές στιγμές. Πάρε την παρέα σου και κατηφορίστε προς την Παλαιών Πατρών. Θα βρείτε εκεί ένα καταπληκτικό μαγαζί που σύντομα θα γίνει το στέκι σας.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Παλαιών Πατρών Γερμανού 21