Από το 1976 που ο Μίλτος Βαγγέλης άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην περιοχή της Μαρτίου και πλέον τα ζαχαροπλαστεία ΜΙΛΤΟΣ είναι συνώνυμα του καλού γλυκού που οι Θεσσαλονικείς απολαμβάνουν μέσα από μία ευρεία ποικιλία προϊόντων.

Το 1999 και καθώς οι ανάγκες για ανάπτυξη αυξάνονταν συνεχώς, ξεκίνησε η κατασκευή της εργοστασιακής μονάδας, όπου και στεγάζονται όλα τα τμήματα της παραγωγής. Σήμερα, η επιχείρηση αποτελείται από 11 σύγχρονα καταστήματα στην Θεσσαλονίκη, με μοναδικά είδη πατισερί, κρουασαντερί, τυροπιτοειδή, σφολιατοειδή, παγωτά και σιροπιαστά.

Ακόμα, στα καταστήματα Μίλτος, μπορείτε πλέον να βρείτε και μαγειρευτά φαγητά εγγυημένης ποιότητας και αξεπέραστης γεύσης. Οι επιλογές των ημερησίων μενού είναι πολλές και κάπως έτσι, σε προσιτή τιμή, μπορείτε να εξασφαλίσετε το μεσημεριανό σας τραπέζι, τις ημέρες που οι υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν χρόνο για μαγείρεμα, αλλά και το γεύμα σας στο γραφείο.

Η παραγωγική διαδικασία είναι απόλυτα συνυφασμένη με τις υγειονομικές διατάξεις που αφορούν στον κλάδο των τροφίμων, ενώ ο μεγάλος αριθμός των ανθρώπων που εργάζονται στην παραγωγή διασφαλίζει το γεγονός ότι όλα τα καταστήματα εφοδιάζονται καθημερινά με ολόφρεσκα προϊόντα.

Με αγάπη για τις καλές πρώτες ύλες, καθημερινή τροφοδοσία φρέσκων προϊόντων και εμπειρία 40 χρόνων, η εταιρεία «ΜΙΛΤΟΣ» συνεχίζει να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές, καλύπτοντας ταυτόχρονα όλες τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του καταναλωτή, κάθε στιγμή της ημέρας.

Διευθύνσεις
Με δέκα καταστήματα, είναι πάντα δίπλα σας: