Από το 1998 μας ταξιδεύει στις διάφορες περιοχές της Ιταλίας μέσα από το μενού του. Αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές με ποιοτικά υλικά αλλά και ένα δημιουργικό άγγιγμα, ώστε να γίνονται ξεχωριστές.

Η εμπειρία μιας trattoria μέσα από ένα ολοκληρωμένο κατάλογο ορεκτικών, ζυμαρικών, pizza, κυρίως πιάτων με κρέας και ψάρι, που μαγειρεύονται, όπως σε διάφορα μέρη της Ιταλίας, και συμπληρώνονται από κλασσικά ιταλικά επιδόρπια. Γεύσεις που συνδυάζονται με το φιλόξενο περιβάλλον και φυσικά με καλό κρασί από τον ελληνικό και ιταλικό αμπελώνα.

Η pizza φτιάχνεται με την κλασσική λεπτή ζύμη και με βάση mozzarella και φρέσκια σάλτσα τομάτας. Υπάρχουν πολλές επιλογές με χαρακτηριστικούς ιταλικούς συνδυασμούς υλικών.

Από τα πιάτα ζυμαρικών πρέπει να αναφέρουμε ότι το Fussili della Regina με ψιλοκομμένο μοσχαράκι φιλέτο, καραμελωμένα κρεμμύδια, που σβήνονται με μπράντι και λίγη κρέμα γάλακτος, σερβίρεται εδώ και 18 χρόνια και παραμένει από τις δημοφιλέστερες επιλογές. Πρόσφατα δοκιμάσαμε φρέσκο χειροποίητο σπαγκέτι με μελάνι από σουπιά με σολομό και λευκή σάλτσα και μας ενθουσίασε.

Το Mare e Monti έχει πάντα τον τρόπο να μας κερδίζει και παραμένει εξαιρετική επιλογή για Ιταλική Κουζίνα στην πόλη.

Περιοχή
ανατολικά

Διεύθυνση
Βενιζέλου 13, Πανόραμα

Ώρες λειτουργίας
Τρίτη – Παρασκευή: 18:00 – 00:30
Σάββατο: 14:00 – 00:30
Κυριακή: 13:00 – 18:30
Delivery: Δευτέρα – Σάββατο: 19:00 – 21:30

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Παρασκευή, εξαιρουμένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%