Η εταιρία Γατίδης Fresh είναι μια σύγχρονη επιχείρηση στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής που διαθέτει μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής άρτου, ειδών ζαχαροπλαστικής και κατεψυγμένων ζυμών, καθώς και ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Β. Ελλάδα και συγκεκριμένα στους νομούς Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Θεσσαλονίκης και Κιλκίς.

Όλες οι γευστικές μας απαιτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας

Με πάνω από 50 είδη άρτου, 45 είδη κατεψυγμένων ζυμών και 151 είδη ζαχαροπλαστικής, στη Γατίδης Fresh θα ήταν βάσιμο να ισχυριστούμε ότι προσφέρουν μια εντυπωσιακή ποικιλία προϊόντων που εκτός από τις κλασσικές γεύσεις, καλύπτουν όλες τις γευστικές μας απαιτήσεις κάθε μέρα, όλη μέρα.

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται σε μια ιδιόκτητη μονάδα παρασκευής – κάτω από συνεχείς, αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους – και διανέμονται σε όλα τα καταστήματά μας ώστε να απολαμβάνετε σταθερή ποιότητα και γεύση.

biscotto | Best Bakery & Pastry Shop 2018

Τα Γατίδης Fresh συμμετέχουν στο διαγωνισμό του biscotto thessaloniki για την ανάδειξη του καλύτερου Bakery & Pastry στην πόλη για το 2018.

Δείτε όλες τις συμμετοχές και ψηφίστε το αγαπημένο σας σημείο, διεκδικώντας πλούσια δώρα ΕΔΩ–> bestbakery.biscotto.gr

Παράλληλα, οι συνεργασίες και το συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο διανομής που έχει αναπτύξει η εταιρία Γατίδης σε μεγάλα super markets φέρνει τις αγαπημένες μας γεύσεις στο ράφι μας όπου και αν βρισκόμαστε!

Γατίδης Fresh στη Θεσσαλονίκη

Στην πόλη μας, η εταιρία Γατίδης Fresh διαθέτει 7 καταστήματα που εκτείνονται σε περιοχές, από τα δυτικά στα ανατολικά, και υπόσχονται να γίνουν η απαραίτητη στάση σας για ψωμί, σφολιατοειδή και πίτες, γλυκό και παγωτό, καθώς και πολλά άλλα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Δ/νσεις καταστημάτων Γατίδης Fresh:

Θεσσαλονίκη: Παπαναστασίου 89 & Κανάρη – Χαριλάου, Γ. Λαμπράκη 164 – Άνω Τούμπα, Πασσαλίδη 63 – Καλαμαριά, Μεταμορφώσεως 31 – Καλαμαριά, Ελ. Βενιζέλου 76 – Αμπελόκηποι, Εθνικής Αντιστάσεως 23,  Αγίας Σοφίας (Εγνατία)Εγνατίας 25 και Π. Μελά (γωνία) – Ασπροβάλτα 

Σέρρες: 3ο χλμ. Σερρών – ΔράμαςΜ. Αλεξάνδρου & Αμύντας 1Θεσ/νίκης & ΜεραρχίαςΒενιζέλου 26Κωνσταντινουπόλεως 3Βασ. Βασιλείου 14Ηράκλεια Σερρών

Δράμα: 19ης ΜαΐουM. Αλεξάνδρου 75Σκρα 52Ελ. Βενιζέλου & Ανωνύμου 1 – Προσοτσάνη

Καβάλα: Παραλία Οφρυνίου