banner
banner

Diamelas Meat & Restaurant SKG | Ειδικοί στο κρέας εδώ και...

Η οικογένεια Διαμέλα εδώ και τρεις γενιές ειδικεύεται στο επιλεγμένο κρέας και έχει εξελίξει...

Παραστιές: Το κρητικό εστιατόριο που μαγειρεύει τα πάντα στη φωτιά των...

Αυθεντική κρητική κουζίνα και πνεύμα φιλοξενίας από την πρώτη στιγμή που θα περάσεις το...

ΘΕΓΙΑ

Η ιστορία της ΘΕΓΙΑ Ξεκινά την ημέρα που η Θεά Γη έπλασε τα παιδιά της,...

Στο μεζεδοπωλείο Ιβίσκος πρωταγωνιστούν οι παρέες και οι αυθεντικές γεύσεις

Κατεβαίνοντας την Μάρκου Μπότσαρη, στο σημείο που διασταυρώνεται με τη Σόλωνος, προχωρώντας λίγα βήματα...

Τρεις κι Εξήντα | Η εξέλιξη μιας ιστορίας που ξεκινάει από...

Η ιστορία ξεκινάει στις 22 Μαρτίου του 1999, όταν ο Στέφανος Καρβουνιάρης και ο...

Sorelle: Ένας καλαίσθητος all day προορισμός στην Ασπροβάλτα

Τα τελευταία τρία χρόνια, από το 2019, στην Ασπροβάλτα λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη...

Αναντάμ Παπαντάμ: Ιστορικός χώρος με παράδοση από το 1963

Είναι κάποιοι χώροι που έχουν φιλοξενήσει γενιές και γενιές, που αντέχουν στον χρόνο και...

Ερεικούσα: Εκεί που η Επτανησιακή γεύση χωράει σε μια αυλή

Μία επίσκεψη στο Ερεικούσα μεζεδοπωλείο είναι αρκετή για να νιώσεις πως όλη η επτανησιακή...

Hot Pot Pasteria: Νόστιμα ζυμαρικά και όχι μόνο

Το Hot Pot έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει πλέον πιστούς φίλους των γεύσεών...

Remvi

Πάντα με στιλ σ' ένα από τα ωραιότερα σημεία και με θέα τη θάλασσα,...

Ρελαντί: Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα με δημιουργική διάθεση

Όσοι κινούνται στην Τούμπα ξέρουν. Ένα μοντέρνο μεζεδοπωλείο, με retro αισθητική, που από την...

Mariél Cocktail bar & Restaurant: Μια Hacienda έτοιμη να σε γοητεύσει

Παραπέμπει σε Ισπανική Hacienda, που σε προσκαλεί να ανακαλύψεις μία ξεχωριστή αυλή και να...

The Cakery By Jeny: Εδώ θα βρείτε δημιουργίες υψηλής ζαχαροπλαστικής

Πλησιάζοντας στο The Cakery By Jeny βλέπεις μία εντυπωσιακή και πολύ «νόστιμη» βιτρίνα. Μπαίνοντας...

Η Βούκα στην Καλαμαριά μάς ταξιδεύει στην παραδοσιακή κουζίνα της Ελλάδας

«Βούκα» είναι μεσαιωνική λέξη, που λαϊκότροπα και στη θρακιώτικη διάλεκτο είναι η μπουκιά. Πριν...

Μίλτος Ζαχαροπλαστεία: Κορυφαία ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση

Από το 1976 που ο Μίλτος Βαγγέλης άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην περιοχή της...

TZAKI-‘HO Country Eating: Με πρωταγωνιστές το κρέας και το κρασί

Οι κορυφαίοι της διεθνούς γαστρονομίας τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει και πάλι το κεφάλαιο...

Το αυθεντικό all day brunch spot της ανατολικής Θεσσαλονίκης

Το brunch πλέον δεν είναι απλώς μια επιλογή για φαγητό αλλά μία αγαπημένη γαστρονομική...

Marlon The Brunch Club: Γευστικό πρωινό στην Τούμπα!

Υπάρχει κάτι πιο ωραίο για να βάλεις στη μέρα σου από ένα πλούσιο brunch;...

Σωκράτης: Σούβλες και πολλά ακόμα στη Χαριλάου

Εδώ και 30 χρόνια σταθερή αξία στην περιοχή της Χαριλάου, με αγαπημένες γεύσεις και προσεγμένη ποιότητα και παρασκευή

Τα Κάστρα: Όμορφη θέα, όμορφα χρώματα, πλούσιες γεύσεις και αρώματα

Στη Νέα Ποτίδαια, πάνω ψηλά στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, άνοιξε το 2012 η...

τα πιο πρόσφατα