banner
banner

Παρφέ (Τούμπα)

Η εξαιρετική ζαχαροπλαστική του Παρφέ στην Κάτω Τούμπα. Όλα φτιαγμένα με γνώμονα την ποιότητα, με...

Βγαίνουμε για φαγητό στον Ακροβάτη | Παραδοσιακές γεύσεις από την αγαπημένη...

Στην οδό Παπάφη θα συναντήσετε ένα κρητικό μεζεδοπωλείο, που σερβίρει λιχουδιές που μοσχοβολάνε Κρήτη. Πρόκειται...

Τρεις κι Εξήντα | Η εξέλιξη μιας ιστορίας που ξεκινάει από...

Η ιστορία ξεκινάει στις 22 Μαρτίου του 1999, όταν ο Στέφανος Καρβουνιάρης και ο...

Hot Pot Pasteria: Νόστιμα ζυμαρικά και όχι μόνο

Το Hot Pot έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει πλέον πιστούς φίλους των γεύσεών...

Στην οδό Ομήρου θα βρεις ένα στέκι με επικά σουτζουκάκια και...

Δεν το παίρνει το μάτι σου. Δεν μπορείς να μαντέψεις πως βρίσκεται σ’ εκείνο...

Παραστιές: Το κρητικό εστιατόριο που μαγειρεύει τα πάντα στη φωτιά των...

Αυθεντική κρητική κουζίνα και πνεύμα φιλοξενίας από την πρώτη στιγμή που θα περάσεις το...

ΘΕΓΙΑ

Η ιστορία της ΘΕΓΙΑ Ξεκινά την ημέρα που η Θεά Γη έπλασε τα παιδιά της,...

Το εστιατόριο που θα σε κάνει να βάλεις πιπέρι στη ζωή...

Αν είσαι θαμώνας της Τούμπας, τότε σίγουρα θα ξέρεις τα Τέσσερα Πιπέρια που από...

Μαλλιώρας κοντοσούβλι: Ο γνώστης του κοντοσουβλιού στα ανατολικά!

Η εταιρεία Μαλλιώρας, η οποία κουβαλάει 67 χρόνια ιστορίας στην πλάτη της με σήμα...

Mozaic: Το μωσαϊκό των πέντε αισθήσεων

Το όνομά του δεν είναι καθόλου τυχαίο. Όπως ακριβώς ένα μωσαϊκό αποτελείται από πολύχρωμες...

Το Ωραίον Ντεπώ

Το Ωραίον Ντεπώ είναι το καφενείο-παντοπωλείο του ομώνυμου μη κερδοσκοπικού συνεταιρισμού. Δημιουργήθηκε και λειτουργεί...

Στην καταπράσινη και φιλόξενη αυλή του, ήρθε επιτέλους η άνοιξη

Στην γραφική καταπράσινη πετρόχτιστη αυλή του, λουσμένη από φυσικό φως, το Rou ξυπνά συναισθήματα...

Έπεα Πτερόεντα

Ένας χώρος από τον οποίο αναδύονται μυρωδιές, γεύσεις και εικόνες της παράδοσης. Ένα εναλλακτικό...

Habanera

Σε ένα διώροφο νεοκλασικό κτίριο στεγάζεται το Ηabanera,το εστιατόριο που μεταφέρει γεύσεις από την Καραϊβική στο πιάτο σας.

Μίλτος Ζαχαροπλαστεία: Κορυφαία ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση

Από το 1976 που ο Μίλτος Βαγγέλης άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην περιοχή της...

Το Μανιτάρι: Γιατί ξεχωρίζει και παραμένει στα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης;

Το χαρακτηριστικό που έχει το Μανιτάρι είναι η συνύπαρξη της ποιότητας, της δημιουργικής ελληνικής...

Στον Πρίγκιπα για φρέσκα ψάρια με το τραπέζι μπροστά στο κύμα

Από τις πιο διαχρονικές οικογενειακές επιχειρήσεις στο νομό Θεσσαλονίκης είναι ο Πρίγκιπας, που προσμετρά περισσότερα...

Το «Sorrento Napule» δίνει νέα διάσταση στην ιταλική street food κουλτούρα

Το «Sorrento Napule» αφορά μία ολοκαίνουρια πρόταση στη ιταλική street food κουλτούρα. Βρίσκεται στη...

BlackHaus: Ο χώρος που μας κρατάει συντροφιά όλη τη μέρα

Είναι το στέκι της Τούμπας, είναι εκεί να μας κρατάει συντροφιά όλες τις ώρες...

Remvi

Πάντα με στιλ σ' ένα από τα ωραιότερα σημεία και με θέα τη θάλασσα,...

τα πιο πρόσφατα