Το brunch πλέον δεν είναι απλώς μια επιλογή για φαγητό αλλά μία αγαπημένη γαστρονομική συνήθεια. Ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία για brunch στη Θεσσαλονίκη είναι το Brunch Box, στη Θέρμη, που έχει καθιερώσει το all day brunch και μάλιστα με την ιδιαίτερη προσωπικότητά του. Όπως καταλαβαίνετε, η επιτυχία του δεν είναι τυχαία. Αγνά υλικά και χειροποίητες σπιτικές γεύσεις που έχουν πλέον πιστούς φίλους, όπως οι χωριάτικες πίτες για παράδειγμα.

Ο δημιουργός του Brunch Box, Κυριάκος Τσόχας, έχει καταφέρει να συνθέσει ένα μενού με άριστα υλικά, γεύσεις πέρα από τα συνηθισμένα που θα συναντήσουμε σ’ ένα brunch μενού και με πρωταρχικό στόχο την πλήρη ικανοποίηση του κάθε επισκέπτη.

Φιλόξενo, cozy και με γευστικές εκπλήξεις

Η συνολική ατμόσφαιρα και η διακόσμηση σε προσκαλούν να καθίσεις άνετα ενώ η εξυπηρέτηση κερδίζει θετικά σχόλια εξίσου με το φαγητό. Κάθε εποχή απολαμβάνουμε καφέδες και ροφήματα, τις επιλογές του all day brunch καθώς και το χαλαρό κρασί ή cocktail τα βράδια. Η μουσική είναι και αυτή σε αρμονία με τον χώρο που σημαίνει ότι μας κάνει να νιώθουμε άνετα και με μία relaxed διάθεση. Ο δε εξωτερικός χώρος είναι γεμάτος πράσινο δίνοντας μια πρόσθετη δροσερή νότα.

Ας επανέλθουμε, όμως, στις γεύσεις. Όπως είπαμε όλα είναι χειροποίητα και μάλιστα τα λαχανικά προέρχονται από το περιβόλι του Brunch Box, άλλος ένας λόγος για να κερδίσει την προτίμησή μας.

Απολαύστε οπωσδήποτε σπιτική λεμονάδα ή βυσσινάδα και ξεκινήστε δροσιστικά την απολαυστική γευστική εμπειρία. Ένα από τα δυνατά σημεία είναι και τα περιβόητα πλέον παραδοσιακά cheesecakes με διάφορες γεύσεις, όπως το Bueno και το Oreo.

Πιάτα με αυγά, πίτες μαμαδίστικες, αλμυρές και γλυκές, κορμός, pancakes, ελαφριά γεύματα και σαλάτες καθώς και χορτοφαγικές και vegan επιλογές για να καλυφθούν διαφορετικές διατροφικές προτιμήσεις, όλα στη διάθεσή μας και όλη την ημέρα.

Από το All Day Brunch στο Meta-Brunch

Ακούγεται λίγο περίεργο αλλά θα σας εξηγήσουμε τι εννοούμε. Όπως είπαμε οι προτάσεις του brunch σερβίρονται όλη την ημέρα αλλά το Brunch Box έχει και άλλες ιδέες. Έτσι μας έχει ετοιμάσει μία Cocktail List με παιχνιδιάρικη διάθεση αλλά και μία λίστα κρασιών πληρέστατη από πλευράς ποικιλιών και με επιλεγμένες ετικέτες του Ελληνικού Αμπελώνα. Οι βραδιές συχνά περιλαμβάνουν και ζωντανή μουσική, οπότε συντονιστείτε και στα social media του Brunch Box (δείτε τα links παρακάτω) για να έχετε άμεση ενημέρωση.

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε στη Θεσσαλονίκη χώρους με τη δική τους ταυτότητα και με την προσωπική σφραγίδα των δημιουργών τους. Το Brunch Box το έχει καταφέρει και συνεχίζει πάνω στην ίδια φιλοσοφία για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση και αυτό μας ικανοποιεί αφάνταστα. Όσοι δεν το έχετε επισκεφθεί ακόμη, να το κάνετε και θα αντιληφθείτε τι εννοούμε.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Κολοκοτρώνη 25

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Κυριακή 09:00-00:00

Facebook: BrunchBox
Instagram: BrunchBox