Το όνομά του δεν είναι καθόλου τυχαίο. Όπως ακριβώς ένα μωσαϊκό αποτελείται από πολύχρωμες ψηφίδες, έτσι και το Mozaic αποτελεί έναν καλαίσθητο χώρο που φιλοξενεί ξεχωριστές γεύσεις, χαμογελαστούς ανθρώπους, μοναδικές βραδιές και signature spirits. Το ιδανικό κράμα για την πιο πετυχημένη συνταγή της διασκέδασης.

Σε μια φιλική και οικεία ατμόσφαιρα, νιώθεις άνετα κάθε στιγμή που θα βρεθείς εκεί. Αυτός είναι και ο λόγος που το MOZAIC κέρδισε την αγάπη και την στήριξη πιστών φίλων από την πρώτη κιόλας στιγμή.
Από τον πρώτο καφέ στο δρόμο σου για το γραφείο και το μεσημεριανό break με καλούς φίλους έως και το τελευταίο cocktail μιας απαιτητικής μέρας, το MOZAIC… είναι το μέρος σου.

Πλούσιες γεύσεις και θεματικές βραδιές κάνουν το «στέκι» αυτό να ξεχωρίζει.
Μια μεγάλη ποικιλία σε brunch από πιάτα με κύριο πρωταγωνιστή το αυγό, δροσερά healthy bowls ή γλυκές επιλογές,, θα σου δώσουν έναν πολύ καλό λόγο να ξεκινήσεις τη μέρα σου από αυτό το σημείο.

Έντονα συναισθήματα θα ξυπνήσουν όταν δοκιμάσεις και το μενού από τα κυρίως πιάτα. Πιάτα που κρατούν τόσο ιδανικά τις ισορροπίες της παράδοσης, πρωτότυποι συνδυασμοί υλικών που γίνονται προκλητικοί όχι με στόχο τον εντυπωσιασμό αλλά την αναζήτηση του καινούργιου.


Ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο, αυθεντικά ζυμαρικά, δροσερές σαλάτες και το σπέσιαλ house burger, είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις που θα γευτείς.
Η ομάδα του MOZAIC με σεβασμό και συνέπεια στις εξελίξεις της εποχής και τις συνθήκες, μας υποδέχεται τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την πιο ασφαλή διασκέδαση μας.

Έτσι χωρίς άγχος μπορούμε να αφιερώσουμε χρόνο για να συναντήσουμε φίλους, απολαμβάνοντας ξεχωριστές στιγμές σε όλες τις ώρες της ημέρας σε μία από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Γρηγορίου Λαμπράκη 220
Τούμπα

Τηλέφωνο
2310938438