Στην οδό Παπάφη θα συναντήσετε ένα κρητικό μεζεδοπωλείο, που σερβίρει λιχουδιές που μοσχοβολάνε Κρήτη. Πρόκειται για τον Ακροβάτη, ο οποίος περιμένει να μας μυήσει στην αυθεντική κρητική γαστρονομική κουλτούρα. Έχει γράψει τη δική του ιστορία στα ανατολικά, με τους φανατικούς του θαμώνες να το κρατούν ζωντανό κάθε μέρα.

Το ξύλο κυριαρχεί στον καλαίσθητο χώρο του, δημιουργώντας μία ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, όπως ακριβώς είναι και τα αντίστοιχα μεζεδοπωλεία της Κρήτης, αλλά και οι άνθρωποί της.

Κρητικές παραδοσιακές γεύσεις

Είτε έχετε κρητική καταγωγή είτε απλώς είστε ερωτευμένοι με την Κρήτη, το σίγουρο είναι ότι με το που μπείτε στον Ακροβάτη θα νιώσετε πως βρίσκεστε σε κάποιο παραδοσιακό κρητικό χωριό. Ό,τι κι αν επιλέξετε θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού όλα τα πιάτα είναι πολύ γευστικά και μαγειρεμένα με τον σωστό τρόπο. Φυσικά, επιλέξτε μια δροσερή μπύρα Νύμφη, Μάμος Βαρέλι, Άλφα, Fischer για να συνοδεύσετε τα πολύ νόστιμα πιάτα σας.

Απάκι, χοχλιοί, πρόβατο με πιλάφι από πλιγούρι, Σφακιανή πίτα, Ρεθυμνιώτικη σαλάτα και πολλές ακόμα γεύσεις θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε ότι η απόσταση από τη Θεσσαλονίκη έως τα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο είναι μικρότερη απ’ ότι φαίνεται. Το μενού επιμελήθηκε ο Chef Μιχάλης Χάσικος.

Αγνές πρώτες ύλες 

Το μυστικό της επιτυχίας τους βρίσκεται στις αγνές πρώτες ύλες και τα ποιοτικά προϊόντα, τα οποία προμηθεύονται από μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις της Ελλάδας, που διατηρούν τη γεύση και τον χαρακτήρα της Κρήτης όλα αυτά τα χρόνια.

Η άψογη εξυπηρέτηση και οι πάρα πολύ καλές τιμές αποτελούν δύο ακόμα θετικά χαρακτηριστικά του Ακροβάτη που θα σας κάνουν να τον ξεχωρίσετε από τα υπόλοιπα του είδους.

Να είστε σίγουροι πως θα καθιερωθεί σε αγαπημένη σας επιλογή, μόλις επισκεφτείτε τον Ακροβάτη για πρώτη φορά. Για εσάς που τον γνωρίζετε ήδη απλώς θα επιβεβαιώσετε όλα αυτά για τα οποία μιλάμε παραπάνω.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Παπάφη 113

Ώρες λειτουργίας
12:00-00:00