Η σχέση εμπιστοσύνης είναι το πρώτο χαρακτηριστικό που παρατήρησα όση ώρα πέρασα στην «Κρεαταγορά Φίλιππος» προκειμένου να μοιραστώ μαζί σας τα όσα προτείνει το boutique κρεοπωλείο που με τόση φροντίδα έχουν δημιουργήσει εδώ και 18 χρόνια ο Γιάννης και η Αθηνά. Μαζί με το εκπαιδευμένο προσωπικό, καθημερινά φροντίζουν να υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία επιλογών – οι εικόνες μιλούν μόνες τους – ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας είτε θέλετε να μαγειρέψετε κάτι νόστιμο και γρήγορο είτε θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο μπάρμπεκιου, στις συνταγές που θέλουν σιγομαγείρεμα ή στο εδεσματολόγιο κρεατικών τις ελληνικής κουζίνας για τα μεγάλα τραπέζια με φίλους.

Όνομα με έμπνευση από την Ιστορία και αγάπη για την τέχνη του κρέατος

Το 2006, λοιπόν, στην 17ης Νοεμβρίου 28 στα Κωνσταντινοπολίτικα, ανοίγει η «Κρεαταγορά Φίλιππος» με όνομα εμπνευσμένο από τον βασιλιά της Μακεδονίας Φίλιππο Β’ με σκοπό να φροντίσει ώστε να προμηθευόμαστε προϊόντα κρεατικών που ετοιμάζονται με αγάπη για την τέχνη του κρέατος, μεράκι και φροντίδα για την ποιότητα της πρώτης ύλης. Καθημερινά προμηθεύονται προϊόντα Ελλήνων παραγωγών της μακεδονικής υπαίθρου, που διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις και με διαδικασίες σφαγής σε σύγχρονα ιδιωτικά σφαγεία.

Μεγάλη ποικιλία και για το Πασχαλινό τραπέζι

Κάθε χρόνο η Κρεαταγορά Φίλιππος για τις ημέρες του Πάσχα έχει πολλές παραδοσιακές επιλογές έτοιμες για μαγείρεμα, σας τις παρέχει μαζί με τις απλές οδηγίες μαγειρέματος και εσείς δεν έχετε παρά να τις τοποθετήσετε στον φούρνο, στο τηγάνι ή στη σούβλα και να κερδίσετε χρόνο και κόπο για να απολαύσετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους χωρίς άγχος απολαμβάνοντας τον συνδυασμό γεύσης και εορταστικής διάθεσης.

Αρνάκι ή κατσίκι, ολόκληρο ή μισό, τζιεροσαρμάδες και άλλες συνταγές «δεμένες» σε μπόλιες (το πλέγμα της κοιλιάς του αρνιού), κοκορέτσι, ρολάκια έτοιμα και αντίστοιχα για το κοτόπουλο παρασκευές εκλεκτές. Στο πασχαλινό τραπέζι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Πέρα από την ποιότητα και τις καλές τιμές, στην «Κρεαταγορά Φίλιππος» παίζει ρόλο και η ανθρώπινη επικοινωνία. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μπορεί να σας προτείνει προϊόντα ανάλογα με τις επιθυμίες και τις κατάλληλες οδηγίες για τον τρόπο μαγειρέματος. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το συγκεκριμένο κατάστημα έχει σταθερούς πελάτες και αποκτά διαρκώς νέους φίλους. Το αντιλήφθηκα από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα εκεί για τις ανάγκες της παρουσίασης.

Ποιότητα, υγιεινή και ready to cook προτάσεις

Ο ίδιος ο χώρος μιλάει μόνος του σε ό,τι αφορά τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής ενώ, όπως αναφέραμε, η διαρκής αναζήτηση της ποιότητας είναι προτεραιότητα για τους ιδιοκτήτες. Η βιτρίνα σου ανοίγει την όρεξη ενώ ξεχωρίσαμε και μία σειρά κρεατοσκευασμάτων που παρασκευάζονται στο κατάστημα και είναι έτοιμα για μαγείρεμα. Πρόκειται για τις «Ready to Cook» προτάσεις της Κρεαταγοράς Φίλιππος που δεν χρειάζονται καμία άλλη κίνηση από εσάς (μαρινάρισμα, καρυκεύτατα κ.α.), απλώς ακολουθείτε τις οδηγίες για φούρνο, τηγάνι ή σχάρα και απολαμβάνετε.

Φυσικά, όπως πρέπει να συμβαίνει σ’ ένα σύγχρονο κρεοπωλείο, θα βρείτε και μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα delicatessen, όπως σάλτσες, μπαχαρικά και μείγματα μπαχαρικών ακόμη και προϊόντα κατάψυξης, όπως ζύμες και έτοιμες πίτες και γενικότερα ότι θα χρειαστείτε για να συνοδεύσετε τις προτάσεις κρεατικών. Όλα είναι έτοιμα με μερικές μόνο κινήσεις. Εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την όρεξή σας.

*Όλα τα προϊόντα της «Κρεαταγοράς Φίλιππος» είναι στη διάθεσή σας και μέσα από τις γνωστές πλατφόρμες delivery, όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω links.

Κρεαταγορά Φίλιππος

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
17ης Νοεμβρίου 28, Πυλαία
(Κωνσταντινοπολίτικα)

Τηλέφωνο
2310909955

Ανοιχτά
Δευτέρα – Παρασκευή: 08:00 – 21:00
Σάββατο: 08:00 – 16:00

Facebook: Κρεαταγορά Φίλιππος – Kreatagora Filippos

Instagram: kreatagorafilippos_official

TikTok: kreatagorafilippos_2006

Website: kreatagorafilippos.gr

e-food: Κρεαταγορά Φίλιππος

Wolt: Κρεαταγορά Φίλιππος