banner
banner

Η αγάπη για το καλό φαγητό θα σας οδηγεί πάντα στο...

Όταν αγαπάς το καλό φαγητό βρίσκεσαι σε διαρκή αναζήτηση για νέους χώρους που θα...

Άδειες καρέκλες θα στείλουν το μήνυμα διαμαρτυρίας της εστίασης πανελλαδικά

Η εστίαση διαμαρτύρεται συμβολικά την Τετάρτη 06/05/2020 στις 20:00, ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα...

Η πρώτη κινητή καντίνα – πιτσαρία με ξυλόφουρνο παρκάρει στη Θεσσαλονίκη

Ξυλόφουρνο μέσα σε κινητή καντίνα-φορτηγό έχουν δημιουργήσει δύο αδέρφια, στη Θεσσαλονίκη, σερβίροντας νόστιμες, φρεσκοψημένες...

Η MISKO ενισχύει την πρωτοβουλία #cook4heroes σε συνεργασία με τον...

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η MISKO στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων...

Απολαυστικό κριθαράκι με παντζάρι, γαρίδες σωτέ και αρωματική sauce ταχινιού

Είχα υποσχεθεί την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε με τη Ντίνα Νικολάου ότι θα “πειράξω”...

Γιασεμί: Τα άνθη του ευωδιάζουν όλη τη γειτονιά της Τσόπελα

Η Κατερίνα, σχεδιάστρια κοσμημάτων, επιστρέφοντας από την Ύδρα, και η κόρη της Ιωάννα δημιούργησαν...

FOODKG.gr | Μια γευστική περιπέτεια από τον Κώστα Γιάντσιο

Το FOODKG.gr δημιουργήθηκε μέσα από την επιθυμία να μοιραστώ μαζί σας την προσωπική μου...

Αρνάκι-Κοκορέτσι-Μαγειρίτσα: Οι καλύτερες διευθύνσεις στη Θεσσαλονίκη για Πασχαλινό delivery

Φέτος καλούμαστε να ζήσουμε ένα εντελώς διαφορετικό Πάσχα σε σχέση με αυτά που είχαμε...

Η Ροδουλα δυναμώνει την συνεργασία της με τον ΑΒ

Η εταιρεία Ροδούλα με πάνω από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της ζύμης και...

Ψωμί με προζύμι από τη chef του Le Cercle de Salonique,...

Αν κάτι χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο της καραντίνας είναι η παρασκευή ψωμιού και γενικά...

Η ΜΠΕΛΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε. εξασφαλίζει εκλεκτά προϊόντα κρέατος και πουλερικών της Φλώρινας...

Είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με σύγχρονο πρόσωπο που σέβεται, όμως, και την παράδοση στην...

Νόστιμη πίτα Κουρού με έτοιμο φύλλο, μανιτάρι, πράσο και ανθότυρο

Η ζύμη κουρού προσφέρεται για τόσες παρασκευές και είναι από τις αγαπημένες μου, οπότε...

Φιλέτο τσιπούρας με ψητό φινόκιο, αρωματική σάλτσα λεμονιού μ’ ένα τηγάνι...

Aυτό το πιάτο χρειάζεται ένα αντικολλητικό τηγάνι και 30' περίπου και θα σας το...

Νόστιμα λινγκουίνι με χταπόδι και μανιτάρια

Ο συνδυασμός χταποδιού και μανιταριών μπορεί να ακούγεται περίεργος, ωστόσο γευστικά είναι επιτυχημένος, όπως...

Τα πιο instagramable γλυκά να πάρεις στο χέρι

Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι και οι περισσότεροι από εμάς κοιτάμε πώς να ξεφορτωθούμε τα περιττά...

Εύκολη σαλάτα λάχανο-καρότο με σουρίμι και φυτική μαγιονέζα

Εύκολη, γρήγορη, δροσερή και με πολύ χαμηλά λιπαρά, μία σαλάτα που συνδυάζει την κλασσική...

Φτιάχνουμε φυτική σπιτική Μαγιονέζα με ελαιόλαδο και μπαχαρικά

Η φυτική μαγιονέζα κερδίζει έδαφος και για όσους ακολουθούν μία vegan διατροφή αλλά και...

Wine Law: Ένα ιδιαίτερο σημείο για το κρασί και το καλό...

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του κρασιού, των αποσταγμάτων και του ποτού οι δημιουργοί...

Σταύρος Ουζερί-Ταβέρνα: Πρώτη επιλογή στο Καραμπουρνάκι

To 1966 o Σταύρος Στεφανίδης εγκαινιάζει το καφεζυθοπωλείο του στην Καλαμαριά. Το 1990 μετακομίζει...

Τι βλέπουν οι foodies στο Netflix; (vol. 1)

Η μαγειρική και το φαγητό γενικότερα είναι μία από τις βασικές κατηγορίες στο πρόγραμμα...

τα πιο πρόσφατα