Όταν δεν πας στη Πόλη, η Πόλη έρχεται σε εσένα! Γεύσεις, αρώματα, χρώματα και μυρωδιές της Πόλης στη Θεσσαλονίκη. H Θεσσαλονίκη πρόσφατα υποδέχθηκε μία νέα προσπάθεια, η οποία έχει να πει κάτι διαφορετικό στο κοινό της πόλης.

Στο «Hayat, μικρή Πόλη» μπορείς να απολαύσεις τον ελληνικό και τον τουρκικό καφέ σου στη χόβολη, να ξεκινήσεις την μέρα σου με ένα πλούσιο τούρκικο πρωινό και να γευτείς τις εκλεπτυσμένες γεύσεις της ανατολίτικης κουζίνας συνοδεύοντας τις με το αγαπημένο σου ποτό. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσεις τα νόστιμα snacks που φτιάχνουν και φυσικά τα αξεπέραστα γλυκά!

Αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της νέας προσπάθειας είναι το μικρό Παντοπωλείο «Καπαλί Τσαρσί» απ’ όπου μπορείτε να ψωνίσετε εκλεκτά προϊόντα από την Πόλη.  Επίσης, στον πάνω όροφο ίσως βρεις το ιδανικό σημείο για μελέτη. 

Αποτελεί μία πολύ καλή πρόταση για τους λάτρεις της πολίτικης κουζίνας και όσους ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Παλαιών Πατρών Γερμανού 23, μαγνητίζει τα βλέμματα των περαστικών με το ξεχωριστό του ύφος και την εντυπωσιακή του διακόσμηση. Μπορείς να το επισκεφθείς από τις 10:00 έως και αργά το βράδυ.

Διεύθυνση: Παλαιών Πατρών Γερμανού 23

Περιοχή: Κέντρο

Τ: 231 023 0807

Facebook | Instagram