Μεξικάνικο street food με την υπογραφή του Crats! Ένας είναι ο γαστρονομικός σου προορισμός στον χώρο του εμπορικού κέντρου One Salonica και ακούει στο όνομα Crats Mexican. Θα εντοπίσεις το kiosk του στα δυτικά της πόλης και είμαστε σίγουροι πως θα γίνει το επόμενο στέκι σου για Μεξικάνικο φαγητό.

Ποιότητα και πρωτοτυπία στη γεύση είναι οι λέξεις – κλειδιά που χαρακτηρίζουν τα πιάτα της ομάδας του Crats MexicanΈνα γαστρονομικό ταξίδι στην Λατινική Αμερική και τις γεύσεις της ξεκινά από εδώ, με μεγάλο πρωταγωνιστή το κοτόπουλο.

Εδώ θα βρεις πιάτα στην παρεΐστικη λογική του μοιράσματος με πιο ελεύθερη ματιά και focus στη φρεσκάδα. Στο μενού του περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από burritos, σπέσιαλ μεξικανικά πιάτα που θα σε ενθουσιάσουν, καθώς και μεγάλα λαχταριστά burger, club sandwich και λαβάς σε μία σούπερ μεξικάνικη -και ολίγον τι καυτερή- έκδοση.

Σερβίρει από τα καλύτερα tacos con carne, και Quesadillas hot chicken τόσο ζουμερά που θα λερώσεις τα χέρια σου. Η πολύ καλή εκτέλεση των πιάτων και τα ποιοτικά υλικά, έχουν κάνει αυτό το μικρό στέκι του One Salonica, έναν must value for money προορισμό για τους λάτρεις του μεξικάνικου.

Διεύθυνση: Γιαννιτσών 61, Βαρδάρης – One Salonica Outlet Mall

Τ: 231 121 8845

Facebook | Instagram