Τα Jerry’s Foodtruck έχουν κερδίσει την καρδιά μας από το 2016, τότε που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Παύλου Μελά 44. Από το πρώτο κιόλας διάστημα πολλοί ήταν εκείνοι που σχημάτιζουν ουρές, προκειμένου να γευτούν τα λαχταριστά donuts με τις σύρριγες γεμάτες με σοκολάτα και διάφορες πραλίνες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη “Jerry’s” The Sweet Foodtruck (@jerrysthefoodtruck)

Η αγάπη του κόσμου συνεχίζεται ακάθεκτη. Τα Jerry’s Foodtruck είναι η πρώτη και πιο «αμαρτωλή» σκέψη όταν μας πιάνει λιγούρα για γλυκό και όχι άδικα. Η πρώτη καντίνα-μαγαζί με τις πιο ευφάνταστες street food λιχουδιές έγινε «talk of the town» μέσα σε γρήγορο χρονικό διάστημα σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη και τότε πάρθηκε η απόφαση να επεκταθεί σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η γρήγορη εξυπηρέτηση, οι απίστευτες γεύσεις που προσφέρει, η ποιότητα των υλικών και η ποικιλία είναι μερικά από αυτά που θέτουν τα Jerry’s πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου.

Έτσι, με βάση τις ζύμες του donut και του tsourekiou και με μια μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και γλυκά toppings, το Jerry’s έδωσε σε όλους τη δυνατότητα να παίξουν με τους δικούς τους γλυκούς συνδυασμούς. Οι πιο διάσημες γεύσεις του μαγαζιού, περιλαμβάνουν τα sweet burgers, τα πρώτα γλυκά burgers στην Ελλάδα, από κοινού με τα φημισμένα Birthday Cakes  με KitKat.

Τα Jerry’s Foodtruck στάθμευσαν στην Παπαναστασίου

Η νέα προσθήκη στην οικογένεια των Jerry’s Foodtruck είναι το ολοκαίνουριο κατάστημα που ανοίγει σε λίγες ημέρες και θα το βρεις στην οδό Αλ. Παπαναστασίου 128 και είμαστε σίγουροι ότι θα σε εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή.

Jerry’s Foodtruck | Πολυμέσα

Facebook: Jerry’s Foodtruck
Instagram: jerrysthefoodtruck
Tiktok: jerrysthefoodtruck
Website: jerrys.gr

Δείτε τα καταστήματα ΕΔΩ