Το αγαπημένο event του καλοκαιριού στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζει να μας προσφέρει δυνατές συγκινήσεις και αξέχαστες μουσικές στιγμές στο ομορφότερο roof garden της πόλης. Στο επόμενο NON Rooftop για το φετινό καλοκαίρι έχουμε την χαρά και την τιμη να φιλοξενούμε έναν ζωντανό θρύλο της house μουσικής που το όνομά του έχει γίνει συνώνυμο του είδους.

Louie Vega

Ο βραβευμένος με Grammy, Louie Vega, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 για το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτι!
Ένας ηγέτης στη διεθνή σκηνή της χορευτικής μουσικής, ο Louie Vega έχει δημιουργήσει μια καριέρα γεμάτη βραβεία, χρησιμοποιώντας μια παλέτα που περιλαμβάνει τα πάντα, από house, σάλσα και afro-beat, μέχρι τζαζ, hip hop, γκόσπελ και σόουλ.
Αυτό που ξεχωρίζει τον βραβευμένο με Grammy και 7 φορές υποψήφιο ως έναν από τους καλύτερους εν ζωή DJ της house μουσικής, είναι η ικανότητά του να εξελίσσεται με τις εποχές, να αποστάζει το σύγχρονο μουσικό τοπίο μέσα από τη μοναδικό του γούστο και να προσθέτει τη δική του διαχρονική πινελιά σε όλη τη μουσική που δημιουργεί.
Πέρα από την ικανότητά του ως DJ, η επίδραση του Louie Vega επεκτείνεται και στο έργο του ως παραγωγός και remixer, συνεργαζόμενος με ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνών. Οι συνεισφορές του δεν έχουν μόνο διαμορφώσει το είδος, αλλά έχουν επηρεάσει και τη μουσική βιομηχανία ευρύτερα. Μέσα από το αδιάκοπο πάθος και τη δημιουργικότητά του, ο Louie Vega παραμένει μια κινητήρια δύναμη στον κόσμο της χορευτικής μουσικής, εμπνέοντας τις μελλοντικές γενιές μουσικών και DJ.

 

info
NON ROOFTOP / 10 Ιουλίου 2024
The Met Hotel
26ης Οκτωβρίου 48, 54627, Θεσσαλονίκη
Ώρα έναρξης: 17.30
Η προπώληση έχει ξεκινήσει με τα Early Bird εισιτήρια να είναι διαθέσιμα σε περιορισμένο αριθμό στο https://bit.ly/NON_ROOFTOP_LOUIE_VEGA_2024

 

 

 

ical Google outlook Ζωντανή Μουσική Συναυλίες - Φεστιβάλ