Το Utopia Taproom est. 2023 είναι μία νέα άφιξη στην πόλη, ένα σύγχρονο taproom που στήθηκε με πολύ μεράκι. Το πανέμορφο περιβάλλον που έχουν δημιουργήσει και η μπάρα του σε μίνιμαλ αισθητική, σε καλοδέχονται να μυηθείς στον κόσμο της βύνης και του λυκίσκου.

Με craft μπίρες από όλο τον κόσμο, μεγάλη ποικιλία σε επιλογές από την ελληνική μικροζυθοποιία, αλλά και κάποιες σπάνιες από τη διεθνή αγορά, θα σε εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή.

Στα taps του βρίσκουμε μπίρες που αλλάζουν συχνά ανάλογα με το τι νέο βγαίνει στην αγορά. Οι επιλογές πολλές, από ιδιαίτερες lager, αρωματικές Pale Ale και IPA, μέχρι στιβαρές μαύρες μπύρες stout και porter με ενισχυμένους αλκοολικούς βαθμούς.

Εδώ θα βρεις ετικέτες από όλο τον κόσμο, εξελιγμένες προτάσεις της ελληνικής μικροζυθοποιίας, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιεί και ειδικές γευσιγνωσίες και αφιερώματα σε παραγωγούς και κατηγορίες μπύρας.

Η έννοια craft beer, ήρθε -ευτυχώς- για να μείνει! Για τους μακροχρόνιους εραστές της μπίρας, αλλά και για τους νέους, επίδοξους εξερευνητές της, το Utopia θα αποτελέσει σίγουρα το νέο talk of the town, δίνοντας τον παλμό για τη νέα εποχή των taprooms και της χειροποίητης μπίρας.

Διεύθυνση: Γλάδστωνος 11

Περιοχή: Κέντρο

Τ: 697 448 9347

Facebook | Instagram