Στο παντοπωλείο «Entopica Bakaleria» μέσα σε λίγα τετραγωνικά έχει «παντρευτεί» με τρόπο αριστοτεχνικό το παραδοσιακό με το σύγχρονο. Ο χώρος, το στήσιμο και οι επιλογές των προϊόντων toy συνδυάζουν το παρελθόν με το παρόν με έναν τρόπο μοναδικό, που σε καλεί να ανακαλύψεις νέες και κάποιες φορές δυσεύρετες γεύσεις, που πάντα όμως σέβονται την αυθεντικότητα και την παράδοση.

Ο Κώστας και η Ανδριάννα -οι ιδιοκτήτες του παντοπωλείου- δεν ήθελαν να δημιουργήσουν ένα ακόμα παντοπωλείο, αλλά έναν χώρο όπου οι καταναλωτές θα μπορούν να γνωρίζουν τα προϊόντα νέων παραγωγών ή και παλαιότερων, που δύσκολα όμως θα έβρισκαν στην αγορά. Ένα παραδοσιακό παντοπωλείο για τις σύγχρονες ανάγκες μας, που όλοι να μπορούν να απολαύσουν.

Ό,τι έχει ένα παραδοσιακό παντοπωλείο θα το βρείτε σε τούτο εδώ το «διαμάντι» της Καστριτσίου, αλλά σε μια πιο φρέσκια και ψαγμένη εκδοχή. Οι κωδικοί που θα βρείτε στα ράφια και τα ψυγεία του έχουν επιλεχθεί μετά από αρκετό ψάξιμο και δοκιμές σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας. Είναι όλα ελληνικά, με εξαίρεση πολύ συγκεκριμένους κωδικούς που πράγματι αξίζουν μια θέση στα ράφια του «Entopica Bakaleria».

Μόνο σε λευκό τυρί, φέτα ή κατσικίσιο, θα βρείτε τουλάχιστον δέκα προτάσεις, όλες τους από διαφορετικές περιοχές της χώρας. Είναι τόσο διαλεχτά που κάθε φορά θες να δοκιμάσεις και κάτι νέο. Γραβιέρες ιδιαίτερες, ελληνικό κατσικίσιο μπλε τυρί και αγκωνάρι από μία μικρή φάρμα στους πρόποδες του Ολύμπου είναι μία ιδέα από τις επιλογές που έχετε.

Ωστόσο, το βαρύ πυροβολικό του παντοπωλείου είναι τα αλλαντικά. Μερικά από τα ιδιαίτερά του είναι το σουτζούκι με τσιμένι από παστουρμά, το ρολό αρνιού με πιπέρι, το καπνιστό χοιρομέρι και ψαρονέφρι, η βραστή μοσχαρίσια γλώσσα, αλλά και η ποικιλία σε σαλάμια αέρος και μορταδέλες.

Στο «Entopica Bakaleria» θα βρείτε ακόμη παραδοσιακές επιλογές, αγνά προϊόντα της ελληνικής γης, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Χειροποίητες σάλτσες και σαλάτες από μικρές οικοτεχνίες, ποικιλίες ελιών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ελληνικά όσπρια (χύμα και συσκευασμένα), ποικιλίες μελιού μικρών παραγωγών, καθώς και φρέσκα προϊόντα ζυμαρικών, είναι μερικές μόνο από τα προϊόντα που «φιγουράρουν» στα ράφια του.

Το «Entopica Bakaleria» θέλοντας να γνωρίζει στους πελάτες του τους παραγωγούς – προμηθευτές του, διοργανώνει ανά διαστήματα events γευσιγνωσίας των προϊόντων τους. Μη χάσετε την ευκαιρία να το επισκεφθείτε!

Διεύθυνση: Καστριτσίου 15, Κέντρο

Τηλέφωνο2311 301187

Facebook

Instagram