Ένα γαστριμαργικό Masterclass για τις γεύσεις της Σαρακοστής, από τους πολυβραβευμένους chefs Σωτήρη Ευαγγέλου και Δημήτρη Τσανανά, μάς περιμένει όλους στον ειδυλλιακό εξώστη της Αγοράς Μοδιάνο!

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να μάθει τα μυστικά της δημιουργίας παραδοσιακών σαρακοστιανών πιάτων. Χρησιμοποιώντας φρέσκα, αγνά και εκλεκτά προϊόντα από τα καταστήματα της Αγοράς Μοδιάνο, ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου θα παρουσιάσει ένα υγιεινό και εύκολο κριθαρότο με γαρίδες, ενώ ο σεφ Δημήτρης Τσανανάς θα εκτελέσει μπροστά στο κοινό μελωμένες, κρασάτες σουπιές, χρησιμοποιώντας αγνές τοπικές πρώτες ύλες.

Υπό την αιγίδα του δικτύου των δημιουργικών πόλεων της UNESCO για τη γαστρονομία.

 

info
Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στις 13:00
Agora Modiano
Είσοδος Ελεύθερη

Αναλυτικές πληροφορίες και ολόκληρο το πρόγραμμα της Λατρευτικής Εβδομάδας στο https://e-thessalonikiculture.gr/

#SPRING IN THE CITY_ Αφιερώματα - Θέματα