banner
banner

Καντίνα Ντερλικατέσεν: Η πιο νόστιμη στάση της Θεσσαλονίκης

Η περιφερειακή οδός έχει μία νόστιμη στάση που επιβάλλεται να κάνουμε. Στην έξοδο περιφερειακού για Πανόραμα...

Meating place Διδασκάλου: Η Boutique κρεάτων που αλλάζει τα δεδομένα στη...

Όταν κάποιος αγαπάει τη δουλειά του και βάζει σε αυτήν όλη την τέχνη και...
biscotto members

ΛΕΜΑΡΓΚΟ: Γαστρομαγεία και Κρεαλισμός!biscotto members 

Ξεσκόνισαν βιβλία που θεωρήθηκαν χαμένα. Έψαξαν σε σκοτεινά υπόγεια και σοφίτες ξεχασμένες. Κυνήγησαν φωνές,...

Βραδυφαγείο Σουμάκι | H funky λαϊκή ταβέρνα που πρέπει να ανακαλύψεις

Η οδός Ακριτών στους Αμπελόκηπους, νότια της Μονής Λαζαριστών, είναι ένας κεντρικός δρόμος που...

Μπαχτσές: Σε αυτή την αυλή χωράνε όλοι χωρίς εξαιρέσεις

Ο Μπαχτσές, το εστιατόριο-μεζεδοπωλείο στη Βασ. Όλγας, είναι από τους λίγους χώρους, όπου μπορούν...

Ένας Αυστραλός τρελαίνει τη Θεσσαλονίκη με τις γεύσεις του

Στην αρχή της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής στη ανατολική Θεσσαλονίκη, κρύβεται μια πολύ ευχάριστη έκπληξη....

Τα διάσημα «Βομβίδια» πάνε και Καλαμαριά

Τα διάσημα Βομβίδια, τα οποία φημίζονται για τα ζουμερά πικάντικα σουτζουκάκια τους, πάνε Ανατολικά...

Εβόρα Eatery: τα ψαγμένα κρεατικά στην Τούμπα

Με πολυετή οικογενειακή εμπειρία στον χώρο του φαγητού και με την πρώτη «Εβόρα» να...

Μαλλιώρας κοντοσούβλι: Ο γνώστης του κοντοσουβλιού στα ανατολικά!

Η εταιρεία Μαλλιώρας, η οποία κουβαλάει 67 χρόνια ιστορίας στην πλάτη της με σήμα...

TZAKI-‘HO Country Eating: Με πρωταγωνιστές το κρέας και το κρασί

Οι κορυφαίοι της διεθνούς γαστρονομίας τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει και πάλι το κεφάλαιο...

Μπακάλ by Ελιά-Λεμόνι: Ένα γαστρονομικό project σε εξέλιξη

Το Μπακάλ by Ελιά-Λεμόνι εξελίσσεται διαρκώς και ξεφεύγει από τα όρια της έννοιας του...

Εννιά διευθύνσεις με premium κρέας στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν εστιατόρια που το συνώνυμο τους είναι το καλό και το ποιοτικό...

Ένα ψητοπωλείο, αλλιώς, με πίτα ζυμωμένη και ψημένη επιτόπου κάθε μέρα

Ένα ψητοπωλείο, αλλιώς στην Αγορά Μοδιάνο και αρκεί το μενού του για ν’ ανοίξει...

Λόρδον-Πανσετοσουβλακερί: Οι λάτρεις του κρέατος βρήκαν το στέκι τους

Το Λόρδον-Πανσετοσουβλακερί έκανε «θόρυβο» όταν αφίχθηκε το 2011 στη γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης και...

New entry: Στου Κυρ Γιώργη θα δοκιμάσεις παραδοσιακό αυθεντικό σουβλάκι

Πολλά λέγονται αναφορικά για το σουβλάκι και τις ρίζες του. Το μόνο βέβαιο είναι...

Cheeseburger Week…ON BOARD! Απόλαυσε 1+1 Burger…Drive Thru!

Από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 16 Οκτωβρίου ελάτε στο ON BOARD...

Παραστιές: Το κρητικό εστιατόριο που μαγειρεύει τα πάντα στη φωτιά των...

Αυθεντική κρητική κουζίνα και πνεύμα φιλοξενίας από την πρώτη στιγμή που θα περάσεις το...

Black Dagger: Ο πρωταγωνιστής των burger στη δυτική Θεσσαλονίκη

Όσοι αγαπάνε τα τεράστια burger που «πλημμυρίζουν» από ένα κάρο λαχταριστά υλικά ανάμεσα σε...
biscotto members

Ψητοπωλείο Σώστης: Παραδοσιακά εδέσματα στην καρδιά της αγοράς Καπάνιbiscotto members 

Ένα από τα ιστορικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης είναι αδιαμφισβήτητα η Αγορά Βλάλη ή αλλιώς...

5+1 εστιατόρια που ξέρουν πολύ καλά από κρέας

Έχει αλλάξει το τοπίο στη γαστρονομία και σε ό,τι αφορά τα κρεατικά, με πολλά...

τα πιο πρόσφατα