Η περιφερειακή οδός έχει μία νόστιμη στάση που επιβάλλεται να κάνουμε. Στην έξοδο περιφερειακού για Πανόραμα μας περιμένει μια καντίνα, η νέα δημιουργία του Ντερλικατέσεν, με το γνωστό σουβλάκι να πρωταγωνιστεί αλλά και με πολλές ακόμα πεντανόστιμες προτάσεις.

Υπάρχει ένα σημείο πλέον δίπλα στον Περιφερειακό (έξοδος Πανοράματος-Πυλαίας) που μπαίνεις, χτυπάς Ντερλικατέσεν  και αμέσως ξαναβγαίνεις στον περιφερειακό και συνεχίζεις το ταξίδι σου. Τόσο εύκολα, τόσο απλά, τόσο νόστιμα. Παρακάτω θα δείτε κάποιες επιλογές που δεν πρέπει να λείπουν από την παραγγελία σας.

Η Καντίνα Ντερλικατέσεν έχει ανεβάσει τον πήχη με εκλεκτές και πρωτότυπες γεύσεις, που όταν ακούς τη λέξη «Ντερλικατέσεν» είναι αναμενόμενες.

Ανανεωμένο Μενού

Με ακόμα περισσότερες και πιο λαχταριστές επιλογές, το νέο ανανεωμένο μενού περιλαμβάνει «καντινάτα» πιάτα που θα σας μαγέψουν. Και όχι δεν είναι απλώς όσο νόστιμα φαίνονται. Είναι ακόμη περισσότερο!

Καντινάτα επιδόρπια

Το Καντίνα Ντερλικατέσεν μας συστήνει τα νέα του γλυκά! Η απόλαυση δεν έχει όριο και, τι καλύτερο για κλείσιμο ενός γεύματος με επιδόρπια άψογα εναρμονισμένα με το στυλ και το χαρακτήρα του καταστήματος. Γιατί αν δε φας εδώ γλυκό δικάβαλο, που θα το φας;

👉 Kάνε την παραγγελία σου μέσω του efoodgr ή τηλεφωνικά στο 
☎️ 2310300064

Καντίνα Ντερλικατέσεν | Πολυμέσα

Facebook: Καντίνα Ντερλικατέσεν
Instagram: kantina_nterlikatesen
Tik tok: kantina_nterlikatesen

Περιοχή 
Ανατολικά

Διεύθυνση
Δημητρίου Φωκά 8, Πυλαία

Τηλέφωνο
2310300064