banner
banner

Άσυλο: Ένας κρυμμένος παράδεισος, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

Στην καρδιά της πόλης, υπάρχει ένα μέρος κρυμμένο. Ένας χώρος που απέχει ένα βήμα...

Εννιά διευθύνσεις με premium κρέας στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν εστιατόρια που το συνώνυμο τους είναι το καλό και το ποιοτικό...

Εβόρα Eatery: τα ψαγμένα κρεατικά στην Τούμπα

Με πολυετή οικογενειακή εμπειρία στον χώρο του φαγητού και με την πρώτη «Εβόρα» να...

Τα διάσημα «Βομβίδια» πάνε και Καλαμαριά

Τα διάσημα Βομβίδια, τα οποία φημίζονται για τα ζουμερά πικάντικα σουτζουκάκια τους, πάνε Ανατολικά...

Το Στέκι Steakhouse: Οι λάτρεις του κρέατος έχουν το δικό τους...

Στον Τρίλοφο, στην οδό Παύλου Μελά 9, μπορεί κανείς να βρει ένα μέρος που...

Καντίνα Ντερλικατέσεν: Η πιο νόστιμη στάση της Θεσσαλονίκης

Η περιφερειακή οδός έχει μία νόστιμη στάση που επιβάλλεται να κάνουμε. Στην έξοδο περιφερειακού για Πανόραμα...

Βραδυφαγείο Σουμάκι | H funky λαϊκή ταβέρνα που πρέπει να ανακαλύψεις

Η οδός Ακριτών στους Αμπελόκηπους, νότια της Μονής Λαζαριστών, είναι ένας κεντρικός δρόμος που...

Στου Κυρ Γιώργη θα δοκιμάσεις παραδοσιακό αυθεντικό σουβλάκι

Πολλά λέγονται αναφορικά για το σουβλάκι και τις ρίζες του. Το μόνο βέβαιο είναι...

biscotto Best: Ποια είναι τα καλύτερα σημεία στη Θεσσαλονίκη, όπως τα...

Η σειρά των διαγωνισμών "biscotto Best" έχει αναδείξει μέχρι σήμερα, και μέσα από ψηφοφορίες...

Στην πλατεία Μοριχόβου, για βραδιές με ζωντανή μουσική

Ανακαλύψτε στα Κιούπια στα Λαδάδικα γεύσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας – μεσημέρι και βράδυ...

Το Δίλαβο: Το φημισμένο παραδοσιακό ψητοπωλείο!

Γίνεται ένα ψητοπωλείο να ‘χει ουρές στην πόρτα του για να δοκιμάσουν τις γεύσεις...

Μαλλιώρας κοντοσούβλι: Ο γνώστης του κοντοσουβλιού στα ανατολικά!

Η εταιρεία Μαλλιώρας, η οποία κουβαλάει 67 χρόνια ιστορίας στην πλάτη της με σήμα...

Μπακάλ by Ελιά-Λεμόνι: Ένα γαστρονομικό project σε εξέλιξη

Το Μπακάλ by Ελιά-Λεμόνι εξελίσσεται διαρκώς και ξεφεύγει από τα όρια της έννοιας του...

Λόρδον-Πανσετοσουβλακερί: Οι λάτρεις του κρέατος βρήκαν το στέκι τους

Το Λόρδον-Πανσετοσουβλακερί έκανε «θόρυβο» όταν αφίχθηκε το 2011 στη γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης και...

5+1 εστιατόρια που ξέρουν πολύ καλά από κρέας

Έχει αλλάξει το τοπίο στη γαστρονομία και σε ό,τι αφορά τα κρεατικά, με πολλά...

Ένα ψητοπωλείο, αλλιώς, με πίτα ζυμωμένη και ψημένη επιτόπου κάθε μέρα

Ένα ψητοπωλείο, αλλιώς στην Αγορά Μοδιάνο και αρκεί το μενού του για ν’ ανοίξει...

Το Σταφύλι φτιάχτηκε για σένα

Δεν μπορείς καν να υποκριθείς πως δεν ξέρεις για ποιον χώρο σου γράφω. Το...

Μπαλκόνι του Κρεωνίδη

Απ' το υπέροχο μπαλκόνι του 'ΚΡΕΩΝΙΔΗ' η θέα είναι μοναδική. Κατά τη διάρκεια του...

Black Dagger: Ο πρωταγωνιστής των burger στη δυτική Θεσσαλονίκη

Όσοι αγαπάνε τα τεράστια burger που «πλημμυρίζουν» από ένα κάρο λαχταριστά υλικά ανάμεσα σε...

TZAKI-‘HO Country Eating: Με πρωταγωνιστές το κρέας και το κρασί

Οι κορυφαίοι της διεθνούς γαστρονομίας τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει και πάλι το κεφάλαιο...

τα πιο πρόσφατα