Ξεσκόνισαν βιβλία που θεωρήθηκαν χαμένα. Έψαξαν σε σκοτεινά υπόγεια και σοφίτες ξεχασμένες. Κυνήγησαν φωνές, σε νύχτες χωρίς φεγγάρι κι ανέμους που κουβαλούσαν αρώματα από άλλες εποχές. Κι ήρθε η στιγμή που νιώσαν έτοιμοι.

Όλη η μαγεία της γεύσης, με ξόρκια νόστιμα και συνταγές μυστικές, χώρεσε σε μια κουζίνα. Και σε φωνάζει να τη δοκιμάσεις.

Γαστρομαγεία και Κρεαλισμός

Η γαστρομαγεία μπλέχτηκε με γενναίες δόσεις κρεαλισμού κι έφτιαξαν ένα μέρος που προσφέρει, ξανά, μετά από χρόνια, την τελετουργία του καλού φαγητού. Το ΛΕΜΑΡΓΚΟ.

γαστρομαγεία η [gastromajía]: 1. σύνολο από μυστικιστικές γνώσεις και ενέργειες στην μαγειρική τέχνη, με τη βοήθεια των οποίων προκαλείται η δημιουργία φαινομένων, τα οποία δε συμβιβάζονται με τους φυσικούς νόμους ή την κοινή εμπειρία.

κρεαλισμός ο [krealizmós]: 1. Η αντίληψη πως ένας καλλιτέχνης της μαγειρικής, ή, σε ακραίες μορφές, ένας από τους χαμένους μάγους της, οφείλει να παρουσιάσει το κρέας όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι. Θεωρήθηκε μια χαμένη τέχνη που εκτελούνταν μόνο από εκλεκτούς έως την επιστροφή της στο πρώτο ΛΕΜΑΡΓΚΟ του Mediterranean Cosmos.

Ρίξε μια ματιά στο μενού μας

 

ΛΕΜΑΡΓΚΟ 

Mediterranean Cosmos, Εξωτερική Πλατεία

2310.477177

Facebook 

Instagram

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 15% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή. Εξαιρούνται οι γιορτές και οι αργίες. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
15%