Δεν μπορείς καν να υποκριθείς πως δεν ξέρεις για ποιον χώρο σου γράφω. Το Σταφύλι, είναι από κείνα τα μέρη της πόλης, που συζητήθηκαν, που συζητιούνται, που αποτελούν εγγύηση πως θα περάσεις υπέροχα, πως θα ξεδώσεις, πως η νύχτα στον χώρο του, θα τριγυρίζει στο κεφάλι σου τις μέρες που ‘ρχονται. Γιατί, το Σταφύλι, είναι μια επιλογή που δημιουργήθηκε για να καλύψει κάθε σου ανάγκη. Το φαγητό σου, το ποτό σου και προφανώς, την διασκέδασή σου.

Το Σταφύλι άνοιξε με τον χαρακτηρισμό «ουζόμπαρο» μπροστά από το όνομά του. Και μ’ έναν στόχο. Να παραδώσει στην νύχτα της Θεσσαλονίκης, έναν χώρο ολοκληρωτικό, που φιλοξενεί φίλους, καλύπτοντας όσα θα ζητήσουν. Έναν συνδυασμό που θα επιτρέπει σε μικρές και μεγάλες παρέες, να απολαύσουν στο ίδιο σημείο, στην καρδιά της πόλης, τα Λαδάδικα, χωρίς να μετακινηθούν, φαγητό εξαιρετικής ποιότητας, απίστευτη ποικιλία ποτών και κοκτέιλ, κι όσο η νύχτα τρέχει, ν’ αλλάξουν ρυθμούς, ν’ ακούσουν τη μουσική που δυναμώνει, να χορέψουν, να ενωθούν. Να ζήσουν μια βραδιά που θα τους μείνει αξέχαστη!

Ένα βράδυ στο Σταφύλι…

Επίλεξε να φτάσεις νωρίς. Το Σταφύλι ανοίγει στις 8 το απόγευμα και είναι έτοιμο να σε υποδεχτεί. Όλοι θα σου χαμογελάσουν, όλοι θα σου φερθούν με ευγένεια, όλοι τους, είναι μια μεγάλη οικογένεια και θέλουν να γίνεις μέλος της! Έστω για ένα βράδυ.

Η οικογένεια του Σταφυλιού, θα σε καλωσορίσει όπως σου πρέπει. Με χαμόγελο!

Ξέρω πως είναι διάσημοι για την διασκέδαση που προσφέρουν, μα πρέπει να δοκιμάσεις την κουζίνα τους! Μεσογειακή, με κλίση στα ελληνικά πιάτα και με μοναδικές επιλογές σε steak! Ζουμερές ταλιάτες, φιλέτα, ribeye, t-bone… Η μπριζόλα έχει την τιμητική της σε μια κουζίνα που θα σε αφήσει έκπληκτο.

Μα διατηρεί ακέραιο τον Μεσογειακό της χαρακτήρα!

Το εστιατόριο του Σταφυλιού, στο ισόγειό του, λειτουργεί, περίπου ως τις δώδεκα, και θα ικανοποιήσει πλήρως τον ουρανίσκο σου. Ακόμα κι αν είναι απαιτητικός.

Αλλά μετά τις 12…

Ξεκινά η πραγματική διασκέδαση! Το εστιατόριο, μετατρέπεται σε club, σε μια συνταγή που χρόνια εντυπωσιάζει τον καθένα που θα βιώσει αυτήν την μετάλλαξη του χώρου. Η διαδικασία είναι καθαρά μαγική. Οι άνθρωποι του Σταφυλιού αντιλαμβάνονται πως ήρθε η ώρα, πως όσοι απόλαυσαν την ανανεωμένη κουζίνα του, χρειάζονται να ξεδώσουν, να διασκεδάσουν.

Η μουσική ανεβαίνει, οι θαμώνες ανεβαίνουν, όλο το μαγαζί γιορτάζει και είσαι καλεσμένος στην γιορτή τους! Είναι ένα ισόγειο που «πιάνει φωτιά» μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ένα ισόγειο που «καταλήγει» κάπως έτσι!

Όσο για τον επάνω όροφο…

Η διάσημη σοφίτα του Σταφυλιού.

Η σοφίτα στο Σταφύλι, είναι μια ιστορία διαφορετική. Είναι ένας χώρος που ανοίγει Παρασκευή και Σάββατο, γύρω στις 11. Και φτιάχτηκε για να ξεδώσεις. Για να ανακαλύψεις, τι ακριβώς ονομάζουμε στην Θεσσαλονίκη «διασκέδαση». Ένα πάτωμα χωρίζει το εστιατόριο με τις εντυπωσιακές γεύσεις με έναν άλλο κόσμο, αυτόν της δυνατής μουσικής, του χορού, των dj που σε προτρέπουν να κουνηθείς στον ρυθμό τους.

Επίσης, πρόκειται για έναν χώρο με μουσικές ιδιαιτερότητες. Σύμφωνα με τις διαθέσεις του κοινού, μπορείς να ακούσεις κυριολεκτικά ο,τιδήποτε! Ναι, ο επάνω όροφος θα ικανοποιήσει τις σύγχρονες τάσεις, μα το ισόγειο, το ισόγειο και ο dj του, ψυχολογούν τους ανθρώπους που επέλεξαν το Σταφύλι και χτίζει το πρόγραμμά του, πάνω τους.

Επίσης,

Ο χώρος είναι επίσης διάσημος καθώς αποτελεί την πρώτη επιλογή της πόλης για γενέθλια, για… μπάτσελορ πάρτυ, για ορκομωσίες. Ναι και για… κοπές πίτας! Λατρεύουν να φιλοξενούν τις γιορτές σου και να «ντύνουν» τη χαρά σου με μουσική, υπέροχο φαγητό, διαλεγμένα κρασιά και το ποτό που σου αρέσει. Πριν ξεκινήσει η πραγματική διασκέδαση!

Απλώς, κάνε την κράτησή σου, όσο πιο νωρίς γίνεται. Είναι η πρώτη επιλογή της πόλης, το εννοώ!

Το Σταφύλι είναι πλήρως ανακαινισμένο, άλλωστε οι απανωτές καραντίνες έδωσαν τον απαραίτητο χρόνο και προφανώς, τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Ο έλεγχος είναι αυστηρότατος και μόλις βρεθείς στον χώρο του, μπορείς να νιώσεις ασφάλεια. Η «οικογένεια» του Σταφυλιού έχει φροντίσει γι’ αυτό.

Σταφύλι,

Ορβήλου 1 και Βάιου, Λαδάδικα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310.226076

Facebook Page: Σταφύλι

Instagram: Ουζόμπαρο Σταφύλι