banner
banner

MasterChef 2022 – Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία με τη συνεργασία του...

Η μαγειρική είναι τέχνη αλλά κυρίως είναι αγάπη και φροντίδα. Γιατί ένα ωραίο φαγητό είναι...

Πού θα φάμε μπακαλιάρο σκορδαλιά την 25η Μαρτίου;

25η Μαρτίου χωρίς μπακαλιάρο σκορδαλιά δε γίνεται. Από τα βάθη της ελληνικής παράδοσης, λοιπόν, μέχρι...

Αυτά είναι τα ποντιακά bar snacks που θα δοκιμάσεις σε λίγες...

Η ιδιαίτερη εμφάνιση του, η ψαγμένη street food κουλτούρα του και οι μοναδικές γεύσεις...

Καθαρά Δευτέρα: 7 ξεχωριστά εστιατόρια στρώνουν τραπέζι

Νόστιμα πιάτα, παραδοσιακά αλλά και με σύγχρονη ματιά, μας συνοδεύουν μέχρι το Πάσχα και...

7 Κτήματα+ | Το οινο-γαστρονομικό μυστικό που πρέπει να ανακαλύψεις

Υποστηρίζει το συνδυασμό του κρασιού και των αποσταγμάτων με γεύσεις εξαιρετικής ποιότητας και σε...

Το Φαγητό Είναι Παντού | S1, Ep1 Διαθέσιμο τώρα στο YouTube

Μία νέα τηλεοπτική αλλά και διαδικτυακή πρόταση ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και μας υπόσχεται...

Προτάσεις για να περάσεις καλά την Τσικνοπέμπτη

Το έθιμο της Τσικνοπέμπτης δίνει άλλη διάσταση στην έναρξη της Αποκριάς και είναι η...

Η Θεσσαλονίκη απαντάει με τη δική της εκπομπή γαστρονομίας (trailer)

Μία νέα τηλεοπτική αλλά και διαδικτυακή πρόταση ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη και μας υπόσχεται...

Καφές, μεζέδες και τάβλι σε καλά κρυμμένα καφενεία της πόλης!

Τα καφενεία των ημερών μας συνεχίζουν την παράδοση εκείνων, των προγόνων τους, των παλιών...

Βραβεία FNL: Ποια εστιατόρια της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν;

Αυτά είναι τα 77 εστιατόρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που κερδίζουν ένα τουλάχιστον αστέρι...

Special Pizza Day | Βραδιά για Pizza Lovers στο biscotto community

Το biscotto community συνεχίζει με τις νόστιμες βραδιές και έτσι μετά τα burgers σειρά...

Sushi Night: Ένα Shushi Menu βασισμένο σε υλικά και συνταγές από...

Ο chef του Thria Τασιούλας Δημήτρης παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα Shushi Menu βασισμένο...

St. Valentine’s Day: 6 προτάσεις για δείπνο ερωτευμένων στη Θεσσαλονίκη

Ένα δείπνο για δύο είναι μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις ρομαντισμού και δεν...

Ραντεβού στα κουτούκια!

Όταν πρόκειται για δύο ποτήρια κρασί, μεζέδες για όλα τα γούστα και στίχους που...

Αυτή είναι η πιο ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία της εβδομάδας

Συνηθίζεται πολύ κάτι τέτοιο στις άλλες Ευρωπαϊκές – και όχι μόνο – χώρες, όπου...

Ο Γρηγόρης γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με νέο donut για… “δάγκωμα”

Η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και ο Γρηγόρης είναι έτοιμος να την υποδεχτεί με...

Υπέροχοι χώροι για φαγητό στο πρώτο ραντεβού στη Θεσσαλονίκη

Η έξοδος για φαγητό δεν είναι καθόλου τυχαία η πιο δημοφιλής επιλογή για πρώτο...

Το Action In Greece ανακοίνωσε τη δημιουργία του Ανθολογίου της Ελληνικής...

Τον Ιανουάριο του 2022 έγιναν τα εγκαίνια της εκκίνησης μιας μεγάλης και πολύ σημαντικής...

Αυτά είναι τα 5 new entries που ξεχωρίσαμε στη Θεσσαλονίκη

5 χώροι που λειτουργούν εδώ και λίγο καιρό αλλά έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις ο...

Δύο ελληνικά εστιατόρια γνωρίζουν στους Ισπανούς την κουζίνα μας

Η Ελλάδα και η Ισπανία, είναι δύο μεσογειακές χώρες με κοινά χαρακτηριστικά στη διάθεση...

τα πιο πρόσφατα