banner
banner

6 μαγαζιά «τρύπες» που λατρεύουμε στη Θεσσαλονίκη!

Εδώ, εύκολα όλοι γίνονται μία παρέα. Είναι μια σταλιά, μα έχουν το δικό τους...

‘Σουβλάκι’: Το γαστρονομικό ταξίδι από τα Ομηρικά έπη μέχρι το σύγχρονο...

Μια ιστορία που ξεκίνησε πριν από 3.500 χρόνια, έκανε θριαμβευτική είσοδο στα 50’s και...

Απόψε στου Θόδωρα: Ο δημιουργικός σεφ Θοδωρής Παπανικολάου μοιράζεται τα μαγειρικά...

Το Μαμαλούκα θα έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει για μια βραδιά...

Το δικό μας ‘Thess Bao’ ετοιμάζει αποσκευές για Αθήνα

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Thes Bao στο Facebook: "Hey Athens it’s official ! To νέο αδερφάκι...

Τα πιο λαχταριστά σάντουιτς που τρώνε σε διάφορα μέρη του κόσμου

Μπορεί να μιλάμε για το πιο απλό και οικονομικό φαγητό του κόσμου, αλλά αν...

ONA: Tο πρώτο vegan εστιατόριο που απέσπασε αστέρι Michelin στη Γαλλία

Ένα γαλλικό vegan εστιατόριο είναι το πρώτο που απέσπασε αστέρι Michelin στη χώρα του,...

Έφτασε στην Ελλάδα η διάσημη πίτσα Franco Manca

Η βρετανική αλυσίδα συστήνεται και επίσημα στο ελληνικό κοινό, μέσα από το πρώτο της...

Privee Events | Ανεβάζει το επίπεδο του catering και της διοργάνωσης...

Το Privee Events είναι εδώ και πολλά χρόνια μία από τις καλύτερες προτάσεις για...

Μας συστήθηκαν ως Burger Chou και ακονίζουμε ήδη τα μαχαίρια μας....

Όταν τα ολόφρεσκα choux των Choureal - Choux & Profiterole συνάντησαν τα χειροποίητα ζουμερά...

Μαρία Λόη: Η σεφ άνοιξε κατάστημα με ελληνικά προϊόντα στο ξενοδοχείο...

H Ελληνίδα σεφ Μαρία Λόη διαπρέπει εδώ και αρκετά χρόνια στην Αμερική και μάλιστα...

Η Ιαπωνική γαστρονομία κάθε εβδομάδα σε live open kitchen, upstairs

Κάθε Παρασκευή βράδυ στον επάνω όροφο (upstairs) η Έπαυλη Μαρόκκου, μάς προσκαλεί στο μαγικό κόσμο της...

Πάμε μαΓΗρεύοντας: Μέρες Κλιματικής Μαγειρικής σήμερα σε γνωστό στέκι στα Κάστρα

Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου το βράδυ, το Εστιατόριο "Τοίχο Τοίχο" συμμετέχει στη δράση "Πάμε...

Έρχεται έκρηξη γεύσεων από γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης

Συνεχίζονται οι ιδιαίτερες γαστρονομικές βραδιές σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης που βρίσκεται εντός του...

Τρεις βραβευμένοι guest chef δημιουργούν bao burger για καλό σκοπό

Ο Άγιος Βασίλης επισκέφτηκε νωρίτερα το Thess Bao και μαζί με τρεις κορυφαίους Έλληνες Chef’s...

Ο chef Γιάννης Παρίκος ετοιμάζει δείπνο για ένα βράδυ στο Canteen

Το Canteen κατάφερε παρά τις δύσκολες συνθήκες της εστίασης να διατηρήσει τη σειρά των...

Flower Burgers: Νέο κατάστημα για την ξεχωριστή αλυσίδα φυτικών burger

Η αλυσίδα Flower Burger, άνοιξε πρόσφατα το δεύτερο κατάστημά της στο Ηνωμένο Βασίλειο, και...

Ένας γνωστός σεφ ‘εισβάλλει’ στην κουζίνα ενός all day εστιατορίου στο...

Με προσεγμένη urban αισθητική και μια αληθινή feel-good διάθεση, το Canteen αποτελεί ιδανική επιλογή...

Μια βραδιά που θα λατρέψουν οι Pasta Lovers της Θεσσαλονίκης

Συνεχίζονται οι ιδιαίτερες γαστρονομικές βραδιές σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης που βρίσκεται εντός του...

Γιορτάζει τα δύο χρόνια λειτουργίας του και προσφέρει δωρεάν πίτσα

Η ναπολιτάνικη συνταγή για την pizza, από τις δημοφιλέστερες στον κόσμο, δίνει καθημερινά ραντεβού...

Empire State Burger: Το πιο παχυντικό burger στον κόσμο

Τα πιο νόστιμα φαγητά είθισται να είναι – σχεδόν πάντα – και τα πιο...

τα πιο πρόσφατα