Από το ξεκίνημα έκανε τη διαφορά, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Καλαποθάκη, γνωρίζαμε ότι θα έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο σκηνικό του Θεσσαλονικιώτικου Street Food. Τα χειροποίητα bao buns που ετοιμάζονται εντός των καταστημάτων καθημερινά και η αφράτη τους ζύμη γεμίζει με λαχταριστούς και πρωτότυπους συνδυασμούς εμπνευσμένους από την ελληνική, την ασιατική και την εναλλακτική street food κουζίνα.

Ο γνωστός chef Δημήτρης Παμπόρης, ο επίσης chef Γιάννης Πατέικας και ο επιχειρηματίας της εστίασης Γιάννης Ζιάγκας (γνωστός από το Εστιατόριο Μανιτάρι) μετά το πρώτο κατάστημα στην οδό Καλαποθάκη, έχουν πλέον αναπτύξει το Thess Bao με δεύτερο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη στη Λώρη Μαργαρίτη, το πρώτο Thess Bao στην Αθήνα αλλά και ένα ακόμα που πρόκειται να ανοίξει στην Καλαμαριά και συγκεκριμένα στην οδό Κομνηνών 57, όπως έκανε γνωστό στο instagram o chef Δημήτρης Παμπόρης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Pamporis (@dimitris_pamporis)

Θεσσαλονίκη
Καλαποθάκη 3, κέντρο
Τ: 2310235225

Λώρη Μαργαρίτη 11, κέντρο
Τ: 2310235226
Αθήνα
Περικλέους 30-32, κέντρο
Τ: 2103214717
Facebook: Thess Bao
Instagram: thessbao
Website: thessbao.gr