Στo Hyatt Regency Thessaloniki συνεχίζονται οι εκλεκτές Κυριακές που είναι αφιερωμένες στη γαστρονομία και την ποικιλομορφία της κουζίνας. Κάθε μήνα, στο εστιατόριο Αμβροσία ο executive chef Απόστολος Αλτάνης φιλοξενεί έναν διακεκριμένο σεφ, που θα δημιουργούν μαζί ένα ξεχωριστό θεματικό brunch, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες γευστικές εμπειρίες και να ταξιδέψουν γευστικά σε διάφορα μέρη και όλα αυτά χωρίς να αφήσουν την πόλη τους.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, τη σκυτάλη παίρνει ο Γιάννης Μπαξεβάνης, ένας από τους σημαντικότερους συγχρόνους chef της ελληνικής κουζίνας, με σπουδές σε Ελλάδα και Γαλλία αλλά παρ’ ολα αυτά συνεχίζει να επιμένει σε αυθεντικές ελληνικές γεύσεις με πρωταγωνιστή την Κρητική κουζίνα.

 

info
Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 13:00 – 17:00
Ambrosia Restaurant, Hyatt Regency Thessaloniki
Για κρατήσεις: https://shorturl.at/pDMY8
Για περισσότερες πληροφορίες: +30 2310 401 411

#WINTER 2024_ Αφιερώματα - Θέματα