banner
banner
Αρχική #WINTER 2024_

#WINTER 2024_

    Φαγητό, καφές και ποτό σε χώρους με τζάκι στη Θεσσαλονίκη

    Χειμώνας. Έξω κρύο, βροχή, χιόνια και αέρας. Μέσα κρασάκι, μουσική, καλή παρέα και η...

    Η And Ice λανσάρει τα πιο ιδιαίτερα ζεστά ροφήματα σε «παγωτό»...

    Η And Ice αφού έκανε μεγάλη επιτυχία το περασμένο καλοκαίρι με τα παγωτά και...

    10+4 προτάσεις για απολαυστική κρέπα στη Θεσσαλονίκη!

    Μία από τις πιο λαχταριστές και must επιλογές για street food είναι οι κρέπες...

    Θεσσαλονίκη: Πατσάς και ξενύχτι πάνε μαζί – 3+2 προτάσεις

    Μετά από ένα δύσκολο ξενύχτι ο πατσάς είναι το γιατροσόφι κάθε μερακλή. Είναι μία «ιεροτελεστία»...

    Gohan Sushi Bar | Η ιαπωνική κουζίνα του Άρη Γκαϊτατζή κατακτά...

    Τον sushi chef Άρη Γκαϊτατζή τον γνώρισα ένα βράδυ στο Kasai, το sushi bar...

    ΚουΖήν: Το spot που έχει κάνει τις βιολογικές πρώτες ύλες στάση...

    Το ΚουΖήν είναι μία σχετικά νέα άφιξη στην πόλη και παραδίδει «μαθήματα» γκουρμέ street...

    Bunny Tail: Συνδυασμός ελληνικού πρωινού και δημιουργικού brunch

    Το Bunny Tail συστήθηκε στο κοινό της Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο του 2022 και έχει...

    Σε μιάμιση ώρα έφτασες- Κοντινά χωριά για αποδράσεις (Μέρος 1ο)

    Στην ανάρτηση που ακολουθεί σας παραδίδουμε προορισμούς, κοντινούς στην Θεσσαλονίκη, που απαιτούν έως και...

    Βγαίνουμε ραντεβού στα ρομαντικά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

    Η Θεσσαλονίκη φημίζεται για τον ρομαντισμό της και όσοι την έχουμε περπατήσει και τη...

    Οι σούβλες του μερακλή: Χειροποίητο κοκορέτσι και κρεατικά για μερακλήδες

    Κοκορέτσι, κοντοσούβλι και άλλα λαχταριστά κρεατικά γυρνάνε σε σούβλες και κάνουν το στομάχι μας...

    Πλειάδες: Το μπαράκι που μεγάλωσε πέντε γενιές φοιτητών και συνεχίζει!

    Υπάρχουν στέκια που δύσκολα αποχωρίζεσαι, που αν φύγεις τότε σίγουρα ξαναγυρνάς. Μαγαζιά που σημαίνουν...

    Τηγανιές & Σχάρες Meat Restaurant: Εκεί που ξέρουν το κρέας απ’...

    Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ξέρουν τα πάντα για το κρέας και γνωρίζουν όλα του...

    Senol: Ο επίγειος παράδεισος των κρουασάν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη

    Η τέχνη του καλού κρουασάν είναι κάπως... περίπλοκη ή ιδιαίτερη, καθώς χρειάζεται γνώση και...

    Ξηροί καρποί «Ηρακλής»: Ένα όνομα, μία ιστορία 83 ετών στη Θεσσαλονίκη

    Η ιστορία του παλαιότερου, ίσως, ξηροκαρπάδικου στη Βόρεια Ελλάδα ξεκινά το μακρινό 1939 στη...

    Το Cafe Plateia στην Καλαμαριά απέκτησε αέρα… ευρωπαϊκό!

    Η Καλαμαριά έχει μία από τις πιο όμορφες και άνετες πλατείες για περαντζάδα, βόλτες...

    Παραδοσιακές Τουλούμπες Ζανδέ: Η γλύκα, έρχεται κάθε μέρα, από το Βελβεντό!

    Αν ανοίξεις τους χάρτες της Google και πληκτρολογήσεις τη διαδρομή "Βελβεντό, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη" θα...

    Αρχονταρίκι: Το αρτοποιείο που κρατά αναλλοίωτη την παράδοση και την ποιότητα

    Το Αρχονταρίκι είναι από τους πιο παλιούς και αυθεντικούς φούρνους της Θεσσαλονίκης. Έχει χρόνια...

    Hey Joe: Underground street food με καλό κρέας και παγωμένη μπύρα

    Το Hey Joe «γεννήθηκε» με σκοπό να σας προσφέρει αυθεντικές street food επιλογές. Με...

    Τηγανιές & Σχάρες: Η ταυτότητα του καλού και ποιοτικού κρέατος!

    Εκεί που χτυπάει η καρδιά της διασκέδασης, του ποτού και του καλού φαγητού, στα...

    Grec: Αυθεντικές ελληνικές γεύσεις φτιαγμένες με μεράκι!

    Η γαστρονομία ενός τόπου είναι αδιαμφισβήτητα συνδεδεμένη με τα προϊόντα, τις πρώτες ύλες και...

    τα πιο πρόσφατα