Είναι το μέρος που διαλέγουμε για να σβήσουμε τα βράδια μας με τον καλύτερο τρόπο. Η μπάρα εκείνη πάνω από την οποία θα πιούμε το τελευταίο ποτό, ο χώρος μέσα στον οποίο θα χορέψουμε με τη ψυχή μας και με όσες δυνάμεις μας έχουν απομείνει, εκεί που θα ακούσουμε τα τραγούδια που συνοδεύουν τα πιο αληθινά μας λόγια και συναισθήματα.

Στο Syggrou Night Bar συναντάμε τον πραγματικό μας ευατό. Αποτελεί τον πρώτο ή τον τελευταίο σταθμό από την έξοδο μας και είναι από εκείνα τα μέρη που κουβαλάμε μέσα μας ξανά και ξανά. Σηματοδοτεί τη διασκέδαση μας και η κάθε στιγμή εκεί είναι μοναδική.

Όταν πλησιάζει η Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, η παρέα κάνει το γνωστό «meeting» για το πού θα διασκεδάσει και φυσικά το Syggrou είναι από τις πρώτες επιλογές.

Θα το βρεις σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης στην Πλατεία Χρηματιστηρίου. Σου κρατάει συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η ξεχωριστή του διακόσμηση, οι μουσικές επιλογές, οι εκπλήξεις, το έχουν μετατρέψει σε talk of the town στέκι που αξίζει να γίνει το βραδινό σου στέκι.

Οι μουσικές επιλογές σε παρασύρουν να χορέψεις μέχρι να βγει ο ήλιος και να αφεθείς στο 100%. Το προσωπικό χαμογελαστό και ευδιάθετο είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο. Ο συνδυασμός όλων αυτών που προσφέρει το Syygrou απογειώνουν τη διάθεση αμέσως!

Τις Κυριακές δίνεις ραντεβού στο Syggrou. Πριν από λίγο διάστημα έκανε Opening. Αυτό σημαίνει ότι επέστρεψαν και τα καθιερωμένα lives με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Θέμη Παναγιωτίδη, που έχουν αφήσει ιστορία στη διασκέδαση της πόλης.

Οι Παρασκευές και τα Σάββατα είναι αφιερωμένα σε γνωστούς Djs που «γεμίζουν» με μουσικές επιτυχίες κάθε φορά το αγαπημένο σου στέκι.

Η New Season του Syggrou είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ και ήρθε για να αφήσει εποχή!

Syggrou | Πολυμέσα

Facebook: Syggrou 
Instagram: syggrou_nightbar

Περιοχή
Συγγρού 3
Τ. 6943925874

Ωράριο
Παρασκευή & Σαββατοκύριακο
Από τις 23:00