Το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής φημίζεται για τις φανταστικές παραλίες και τους διασώσεις δρόμους. Κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο, οικογένειες, παρέες νέων και ζευγάρια.

Στην Ακτή Καλογριάς θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Το Mango Beach Bar είναι το κατάλληλο μέρος για να απολαύσεις τον ήλιο, τη θάλασσα μαζί με τον καφέ ή το κοκτέιλ σου. Το απέραντο γαλάζιο συνδυάζεται άψογα με την ηρεμία και τη γαλήνη που θα νιώσεις με το που το επισκεφθείς!

Ο μικρός παράδεισος της Σιθωνίας 

Λίγο πιο έξω από την Νικητή Χαλκιδικής, θα βρεις, όπως λένε οι παλιοί, ένα μέρος εξωτικό. To Mango Beach Bar είναι η πρώτη επιλογή όσων επισκέπτονται το δεύτερο πόδι κάθε καλοκαίρι. Διαφέρει για την άμεση εξυπηρέτηση, την ευγένεια και την «προσωπικότητα» του και τολμούμε να πούμε ότι το έχουμε μέσα στην καρδιά μας. Λίγοι είναι αυτοί που τον ξέρουν και να μην έχουν πάει. Είναι ιδανικό για χαλάρωση, ηρεμία και ατελείωτη απόλαυση.

Φαγητό για όλα τα γούστα

Είσαι στην παραλία και πεινάς; To Mango σου έχει τη λύση! Θα βρεις πολλών ειδών snacks όπως hot dogs, burgers, club sandwich, ενώ must επιλογή είναι η τεράστια σαλάτα με φρούτα εποχής που θα σε δροσίσει και θα σε γεμίσει ενέργεια. Μάλιστα, θα βρείτε και vegan επιλογές. Φυσικά όλα αυτά μπορείς να τα συνοδεύσεις με το αγαπημένο σου κρασί από την ανανεωμένη λίστα ή κοκτέιλ! Η μουσική που παίζει είναι chill και lounge και θα σε χαλαρώσει ακόμη περισσότερο.

Πάντως, όποια πλευρά και αν επιλέξετε να επισκεφτείτε, δυο πράγματα δεν πρέπει να σας αγχώσουν. Το πόση ώρα θα κάνετε να έρθετε αλλά και το πού θα παρκάρετε αφού το Mango Beach Bar είναι το πρώτο που θα συναντήσετε ερχόμενοι από τη Θεσσαλονίκη αλλά ίσως και ένα από τα λίγα που διαθέτουν άνετο και οργανωμένο parking.

Ένα τοπίο που πραγματικά κόβει την ανάσα, επιβεβαιώνοντας τη φήμη της Χαλκιδικής. Το Mango Beach Bar θα γίνει και φέτος ο αγαπημένος σου προορισμός!

Mango Beach Bar | Πολυμέσα

Facebook: Mango Beach Bar
Instagram: mango_beach_bar

Περιοχή
Παραλία Καλογριάς, Σιθωνία

Τηλέφωνο
2375 027039