Σε αυτή την αυθεντική ψαροταβέρνα με ιστορία, που λειτουργεί από το 1960, ο χρόνος έχει σταματήσει και σου προσφέρει μοναδικές γεύσεις σε χαλαρό σκηνικό πλάι στο κύμα. Και σου το εγγυόμαστε, δύσκολα θα βρεις όμοια της!

Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά πάμε για ουζάκι στην ψαροταβέρνα «Τουλούμπα». Νόστιμοι μεζέδες, φρέσκα ψαράκια και εκλεκτά θαλασσινά, άριστη εξυπηρέτηση και φιλοξενία σε ένα πανέμορφο μέρος που θα απολαύσετε το ουζάκι σας και θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε κάποιο νησί και όχι τόσο κοντά στην πόλη.

Και όμως, μόλις μισή ώρα μακριά από το κέντρο της πόλης θα βρεις τον παράδεισο κάθε καλού ψαροφαγά. Μια αυθεντική ταβέρνα, που στήνει τα τραπεζάκια της πλάι στο κύμα, βγάζει τα χάρτινα τραπεζομάντιλα και είναι έτοιμη να σε υποδεχτεί, προσφέροντάς σου μια αυθεντική εμπειρία καλής ψαροταβέρνας.  Εδώ ο χρόνος σταματά, θυμίζοντας εκείνες τις εποχές που επισκεπτόμασταν τα ταβερνάκια στα χωριά μας – που η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια μας έχουν λείψει.

Σερβίρει φρέσκα ψαράκια και θαλασσινά, πεντανόστιμους μεζέδες, τσίπουρο και ούζο για να τους συνοδεύσεις καταλλήλως. Πέρα από το νοστιμότατο φαγητό, όμως, είναι τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα, η πανέμορφη παραλία που απλώνεται μπροστά σου, η χαλαρή ατμόσφαιρα και η ηρεμία που επικρατεί τριγύρω, που θα σε κάνουν να αισθανθείς ότι βρίσκεσαι σε διακοπές.

Τοποθεσία άπαιχτη. Θαλασσινά νόστιμα, καλοτηγανισμένα με εξαιρετικής ποιότητας λάδι. Σέρβις εξυπηρετικό και γρήγορο. Τιμές ικανοποιητικές και με το παραπάνω. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Είναι από τα ουζερί που σου μένουν στου μυαλό και θέλεις σίγουρα να επισκεφθείς ξανά!

Περιοχή: Ανατολικά

Διεύθυνση: Δροσιάς, Ν. Μηχανιώνα – Επανομής, Περιοχή Σμίλα

Βρείτε το σημείο στον χάρτη εδώ 

Τ: 2392 032736

Facebook