Στην καρδιά του κέντρου το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, 12.00-15.00 ανοίγει τις πόρτες του το πιο pet friendly κατάλυμα στην Θεσσαλονίκη με ένα ξεχωριστό event. Το πρώτο Pug Meet Up ή αλλιώς Pug Staycation στο Gatto Perso.

Δύο διαμερίσματα του Gatto Perso θα είναι ανοιχτά για τα pug της πόλης και τους ιδιοκτήτες τους, όπου θα προσφέρονται λιχουδιές για σκυλιά δια χειρός Pet Bakery- Dog Appetit με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα υψηλής γαστρονομίας για κατοικίδια ζώα, που παρασκευάζονται από φρέσκες πρώτες ύλες κατάλληλες και για ανθρώπινη κατανάλωση, χωρίς τεχνητά πρόσθετα και συντηρητικά, αλάτι και γλουτένη. Φυσικά θα υπάρχει καφές και μπισκοτάκια και στους ιδιοκτήτες καθώς και χριστουγεννιάτικες post cards με θέμα τα pug φτιαγμένες με αγάπη από την @pelagiedeparis! Σκοπός της συνάντησης αυτής είναι η ενίσχυση της pet friendly φιλοσοφίας στο χώρο του hospitality αλλά και τον επιχειρήσεων της πόλης.

Στο Gatto Perso πολύ συχνά θα βρει κανείς τον Χανσελ, το pug του καταλύματος και το event αυτό γίνεται ώστε να γιορτάσουν οι pug lovers την αγάπη τους προς τα παγκ, να γνωριστούν οι ιδιοκτήτες και τα σκυλάκια μεταξύ τους! Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα σε συνεργασία με το The Puppets το πιο υπέροχο pet grooming της πόλης θα γίνει κλήρωση για 3 περιποιήσεις για 3 τυχερά pug! 

Gatto Perso Luxury Studios and Apartments 

Μητσαίων 10, Θεσσαλονίκη 

Facebook Gatto Perso 
Instagram gattoperso