Όσοι έχετε κατοικίδιο και συγκεκριμένα σκύλο, αυτό το μέρος θα το αγαπήσετε. Το Backstreet Balls, άνοιξε τις πόρτες του την άνοιξη του 2023 και υπόσχεται υπέροχες στιγμές σε εσάς και τον καλύτερο σας φίλο. Πρόκειται για τον πρώτο πολυχώρο για σκύλους, όπου θα μπορείτε να περνάτε ποιοτικό χρόνο παρέα και ο σκύλος σας, παράλληλα, να εκτονώνεται, να γνωρίζει κι άλλα σκυλάκια και να δραστηριοποιείται.

Η Ναταλία, ο άνθρωπος πίσω από το Backstreet Balls εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να ανοίξει τον συγκεκριμένο πολυχώρο. «Θέλησα να συγκέντρωσω σε έναν χώρο όλα οσα μου έλειπαν σαν ιδιοκτήτρια ενός σκύλου. Ακολούθησα κάποια ερεθίσματα από το εξωτερικό και προσπάθησα να έρθω κοντά σε όλες τις ανάγκες του κόσμου που έχει στη ζωή του ένα σκύλο. Να επικοινωνήσω τον τρόπο που πραγματικά σκέφτεται ένας σκύλος και τι έχει ανάγκη από εμάς στην ζωή του. Θέλησα να δημιουργήσω την μεγαλύτερη και πιο ασφαλή παρέα της Θεσσαλονίκης».

Το Backstreet Balls, ο νέος πολυχώρος, με νέες και προσεγμένες εγκαταστάσεις ήρθε για να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός σκύλου. Η Ναταλία, η οποία είναι εκπαιδεύτρια σκύλων είναι δίπλα σου για να σε καθοδηγήσει και να σε συμβουλέψει για το τι έχει πραγματικά, ανάγκη ο σκύλος σου.

Μέσα από την εμπειρία της μπορεί να σε συμβουλέψει για τον κατάλληλο τρόπο εκτόνωσης μέσα από διάφορες δραστηριότητες αλλά και σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο της εκπαίδευσης. «Κάθε μέρα προσπαθώ να βρω τρόπους να βοηθάω στην εκτόνωση κάθε σκύλου ακόμη και εκείνου που δεν είναι το ίδιο ενεργητικός όπως άλλοι. Στόχος μου είναι να εντοπίσουμε με τον κάθε ιδιοκτήτη τον τρόπο που θέλει να εκτονώνεται ο σκύλος του, ώστε να υπάρχει έντονη σύνδεση μεταξύ τους. Έτσι γίνεται πιο ποιοτική η ζωή και των δύο».

Όσον αφορά τη διάρκεια των ραντεβού, η Ναταλία προτείνει τη 1 ώρα. «Προτιμάμε τις δυάδες για να μην αποπροσανατολίζονται τα σκυλιά. «Στις περισσότερες περιπτώσεις κάνουμε ένα κάλεσμα μέσω των social media και ενημερώνουμε για τον χαρακτήρα του σκύλου, προκειμένου να βρεθεί η αντίστοιχη παρέα», αναφέρει η Ναταλία τονίζοντας ότι στον χώρο υπάρχει απόλυτη ασφάλεια και οι συναντήσεις των σκύλων επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή αναλόγως των χαρακτηριστικών και της συμπεριφοράς τους.

Βέβαια, υπάρχει και κόσμος ο οποίος επιλέγει να έρθει με «σκυλοπαρέα» που ήδη γνωρίζει, χωρίς να γίνεται αλλαγή της τιμής.

Γνώρισε τις υπηρεσίες του Backstreet Balls 

Στο Backstreet Balls υπάρχει ένα πλήρες ημερήσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, μέσα στο οποίο ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει πόσες ώρες θα αφήσει τον σκύλο του στον χώρο. Κατά τη διάρκεια γίνεται κάλεσμα για άλλα σκυλάκια, ώστε να παίξουν μεταξύ τους. Όπως προαναφέραμε αυτά επιλέγονται με βάση τον χαρακτήρα τους. Ουσιαστικά, είναι ένας σύγχρονος «σκυλοπαιδότοπος».

Αν το κατοικίδιο σας βρεθεί πολλές ώρες στον χώρο, οι άνθρωποι του Backstreet Balls αναλαμβάνουν τη βόλτα του. Παράλληλα, γίνεται εξάσκηση της ήδη υπάρχουσας εκπαίδευσης (σ.σ. όπου υπάρχει) ή δουλεύουν συγκεκριμένα προβλήματα συμπεριφοράς. Στον χώρο υπάρχει Self Service μπάνιο, όπου μπορείς να μπανιαρίσεις ο ίδιος τον σκύλο σου. Επίσης, η Ναταλία αναλαμβάνει την εκπαίδευση του κατοικιδίου σου σε εξωτερικό χώρο.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προστεθούν επιλεγμένα προϊόντα pet shop, όπως επαιδευτικά παιχνίδια μεγάλης αντοχής, treats και κολάρα.

Τα παιχνίδια που παίζουν καθημερινά τα σκυλάκια πλένονται και ανανεώνονται ανά 1 ή 2 εβδομάδες ανάλογα με τη χρήση και τη φθορά. Κατά τη διάρκεια και στο τέλος της επίσκεψης βγαίνουν αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν αναμνηστικό βίντεο και φωτογραφικά πορτρέτα. Επιπλέον, όσο ο σκύλος σου παίζει εσύ μπορείς να απολαύσεις τον καφέ ή το ρόφημα σου δωρεάν.

Backstreet Balls | Πολυμέσα

Backstreet Balls 
backstreet_balls

Περιοχή
Αμαλίας 39, Θεσσαλονίκη
Τ. 6989395140

Ωράριο
Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 – 21.00
Σάββατο 11.30 – 19.30
Κυριακή 11.30 – 17.30