Σε μια όμορφη περιοχή της Καλαμαριάς ανακαλύψαμε ένα γυμναστήριο που μετατρέπει τη γυμναστική σε διασκέδαση, φροντίζει το σώμα και την υγεία μας όλο το χρόνο και βάζει την άσκηση στο πρόγραμμα, ως κομμάτι του τρόπου ζωής μας. Το Moov Exlusive fitness studio είναι ένας υπερσύγχρονος χώρος εκγύμνασης και υγείας, με προγράμματα personal και small group personal training.

Moov…όπως λέμε move

Γιατί ό,τι μας κινεί, μας παρακινεί. Για μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Με ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα personal και small group personal training, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς, σε ένα μοναδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, πλάθουν μυς, συναισθήματα και εμπειρίες που θα απογειώσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας.

Τα προγράμματα που μπορείτε να επιλέξετε

Στον υψηλής αισθητικής χώρο τους μπορείτε να επιλέξετε τη high level υπηρεσία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και στον στόχο που θέλετε να επιτύχετε. Εάν δεν γνωρίζετε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, το έμπειρο προσωπικό τους είναι εκεί για να σας προτείνει το κατάλληλο και να σας βοηθήσει να το προχωρήσετε μέχρι τέλους. Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα αυτά τα προγράμματα που μπορείτε να κάνετε:

Pilates
Η μέθοδος Pilates  επικεντρώνεται στη σταθεροποίηση και στην κινητικότητα των αρθρώσεων και της σπονδυλικής, καθώς και στην ευλυγισία των μυών.

Τρία από τα βασικότερα μηχανήματα της μεθόδου Pilates είναι το Reformer, το Tower και το Cadillac. Είναι σχεδιασμένα με απόλυτη λεπτομέρεια, προκειμένου να παρέχουν ασφάλεια, σταθερότητα και συμμετρία.

Pilates for Rehab
Το πρόγραμμα Rehab είναι σχεδιασμένο για άτομα που παρουσιάζουν οποιοδήποτε μυοσκελετική ευαισθησία, τραυματισμό, σύνδρομο, πάθηση ή θέλουν για πρώτη φορά να ασχοληθούν με την μέθοδο Pilates.

Επιπλέον, προορίζεται για άτομα που νοσούν οποιαδήποτε μορφή καρκίνου ή έχουν νοσήσει στο παρελθόν και βρίσκονται σε περίοδο αποκατάστασης.

Prenatal Fitness
Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι τα οφέλη της άσκησης κατά την διάρκεια της κύησης είναι πολλαπλά. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο με σκοπό την διασφάλιση της φυσικής και ψυχικής ευεξίας της νέας μητέρας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα και στην ενίσχυση της υγείας του εμβρύου.

Postnatal Fitness
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα άσκηση προορίζεται για γυναίκες που διανύουν τον πρώτο χρόνο μετά τον τοκετό. Στόχος είναι να προετοιμάσει κατάλληλα τη γυναίκα, ώστε να ανταπεξέλθει στις ανατομικές και φυσιολογικές μεταβολές  της λοχείας. Συγκεκριμένα, η άσκηση βοηθάει στην επαναφορά του σώματος στη προ κύηση κατάσταση, λειτουργεί προληπτικά ως προς την εμφάνιση της επιλόχειας κατάθλιψης και διορθώνει τις μυϊκές ανισορροπίες που ενδέχεται να προκληθούν κατά την φροντίδα του βρέφους, εξαιτίας της επιβαρυντικής στάσης του σώματος.

Πρόγραμμα ενδυνάμωσης
Στην συγκεκριμένη παροχή μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο «Moov it» και στο «CirquitMoov».  Το πρόγραμμα «Moov it» είναι ο συνδυασμός 30 λεπτών αερόβιας και 30 λεπτών αναερόβιας άσκησης. Το πρόγραμμα «Cirquit Moov» είναι 60 λεπτά κυκλικής προπόνησης σε σταθμούς.

Η αερόβια προπόνηση πραγματοποιείται στους διαδρόμους, στα ποδήλατα και στο κωπηλατικό μηχάνημα, ενώ η προπόνηση ενδυνάμωσης πραγματοποιείται είτε με το βάρος του σώματος, είτε με τη χρήση μικροεξοπλισμού, όπως το KeiserTrx, λάστιχα, BosuFit ballMedicine ballSandbagsTerracoreAeroslingKettlebellsDumbbells κ.α.

Πρόγραμμα One to One
Το πρόγραμμα One to One αναφέρεται στην personal training προπόνησηΤην προπόνηση δηλαδή που γίνεται με τον γυμναστή και με μόνο έναν ασκούμενο. Η προπόνηση του ασκούμενου έχει ως κύριο άξονα την απόλυτη κάλυψη των αναγκών του, εφαρμόζοντας ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα στις απαιτήσεις του σώματος του. Σε αυτήν την παροχή ο γυμναστής είναι ο υπεύθυνος να φτιάξει το πρόγραμμα αποκλειστικά για τον αθλούμενο, τους στόχους του, βασισμένο στο σώμα του και τον χρόνο του.

Στην ηλεκτρονική τους σελίδα μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα από τα οποία θα απολαμβάνετε εκπτώσεις και προνόμια. Και είναι αρκετά.

Οι τιμές τους σε σχέση με αυτά που σας προσφέρουν είναι πολύ προσιτές και να είστε σίγουροι πώς, αν τους εμπιστευθείτε, θα σας μυήσουν σε έναν κόσμο ευεξίας και θα σας προσφέρουν όλα εκείνα τα κίνητρα για να αγαπήσετε τη γυμναστική και το σώμα σας. Γνωρίστε τους από κοντά με ένα δοκιμαστικό.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Καλαβρύτων 19, Καλαμαριά

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-22:00
Σάββατο: 10:00-02:00
Κυριακή: Κλειστά