Η σημαντικότερη οινική έκθεση της άνοιξης, Thessaloniki Wine Show επέστρεψε και άνοιξε χθες τις πόρτες της στους οινόφιλους της Θεσσαλονίκης, όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να γευτούν ιδιαίτερα κρασιά από οινοποία και δίκτυα διανομής από τη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο.

της Χριστίνας Μισιρλή

Το Thessaloniki Wine Show προσκάλεσε το κοινό του σε ένα πρωτότυπο ταξίδι, στον υπέροχο κόσμο του ελληνικού κρασιού. Το ταξίδι συνεχίζεται και σήμερα, Δευτέρα 11 Απριλίου, στην Αποθήκη Γ’, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης 12:00-20:00.

Στο Wine Show συναντιούνται με μοναδικό τρόπο η δυναμική των ελληνικών ποικιλιών και οι καινούργιες τάσεις στην οινοποίηση, παρουσιάζοντας τους ποικίλους τρόπους απόλαυσης του κρασιού, τις νέες αγορές και τη διασκέδαση γύρω από αυτό!

Το διαφορετικό οινικό show που εντυπωσίασε από την πρώτη του εμφάνιση, επέστρεψε με ακόμα περισσότερους εκθέτες, ενώ το πλούσιο παράλληλο πρόγραμμα φαίνεται να ικανοποίησε το διαρκώς αυξανόμενο οινόφιλο κοινό, όσο και τους επαγγελματίες, εμπόρους, εισαγωγείς, αγοραστές και sommeliers.

Για να κλείσετε κι εσείς το εισιτήριο σας για σήμερα πατήστε ΕΔΩ.

Πολλοί ήταν εκείνοι χθες που έσπευσαν να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά κρασιά της χώρας μας, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το κάθε κρασί που δοκιμάζουν από τους έμπειρους του χώρου.

Είναι πραγματικά μία γιορτή κρασιού, όπου μπορείς να περιπλανηθείς στον χάρτη της Ελλάδας, δοκιμάζοντας κρασιά από διάφορες περιοχές της χώρας. Θεσσαλονίκη, Νάουσα, Νεμέα, Αττική, Σαντορίνη, Χαλκιδική, Καβάλα, Δράμα, Κρήτη και πολλά ακόμα μέρη. Όλες οι γεύσεις και οι ποικιλίες των ελληνικών κρασιών ξετυλίγονται κυριολεκτικά μπροστά σας.

Στο Thessaloniki Wine Show πρωταγωνιστούν:

Πάνω από 90 καταξιωμένα οινοποιεία, boutiquewineries και δίκτυα διανομής με ελληνικά κρασιά.

Καινοτόμα προϊόντα και Έλληνες παραγωγοί που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα.

Cocktails που αναδεικνύουν το ελληνικό κρασί, φτιαγμένα από τους κορυφαίους Bartenders και mixologists των δημοφιλέστερων CocktailBars της Θεσσαλονίκης.