Ζούμε στην εποχή όπου η αισθητική και η περιποίηση της εξωτερικής μας εικόνας έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας. Εμείς σου βρήκαμε ένα ινστιτούτο το οποίο σου προσφέρει ότι χρειάζεσαι για να είσαι πάντα λαμπερή και περιποιημένη.

Μιλήσαμε με το Salon de Sole για να μας λύσει όλες τις απορίες σχετικά με την κλασσική αισθητική, αλλά και για να μας δώσει πληροφορίες για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους:

Λίγα λόγια για το Salon de Sole 

Το Σαλόνι Αισθητικής, λειτουργεί από το 2006 και θα το βρείτε  Αγγέλου Ιωάννη 9 στη Χαριλάου. Οι υπηρεσίες που σου προσφέρει είναι πολλές και θα σε εντυπωσιάσουν από την πρώτη στιγμή.

Ξεκινάμε με την περιποίηση άκρων, κατά την οποία κάθε πελάτισσα/της έχει το δικό του προσωποποιημένο τσαντάκι εργαλείων, με το όνομά του για επόμενη επίσκεψη. Εδώ, είναι πολύ σημαντικό να σημειώσουμε ότι όλα τα μηχανήματα αποστειρώνονται αμέσως μετά τη χρήση τους, για να αποφευχθεί κάθε είδους μόλυνση.

Η ποικιλία χρωμάτων σε μανό είναι πολύ μεγάλη, γι’ αυτό τόλμησε να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό πέρα από τα κλασσικά αγαπημένα σχέδια και αποχρώσεις. Επιπρόσθετα, σου προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία θεραπειών, ανάλογα με τις ανάγκες των άκρων σου και σε πολύ προσιτές τιμές.

Αισθητική προσώπου  

Ένα από τα πράγματα που μας έκαναν να ξεχωρίσουμε το συγκεκριμένο ινστιτούτο αισθητικής είναι η εμπιστοσύνη που σου εμπνέουν τόσο οι δύο ιδιοκτήτριες, όσο και το εξειδικευμένο προσωπικό του. Δεν θα βρεις τίποτα μέσα στο Salon de Sole το οποίο δεν έχουν δοκιμάσει πρώτα οι ίδιοι και δεν το έχουν χρησιμοποιήσει στην καθημερινότητά τους.

Εάν πιστεύεις ότι χρειάζεσαι μία ανανέωση στην επιδερμίδα του προσώπου σου η λύση δεν βρίσκεται απαραίτητα στα χειρουργεία. Πολλές φορές τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο μπορούν να διορθωθούν με την κατάλληλη φροντίδα και πρόληψη, ξεκινώντας από τον σωστό καθαρισμό, την ενυδάτωση -μας τόνισαν πολύ να πίνουμε πολύ νερό- και φυσικά καθημερινή χρήση αντηλιακής κρέμας, ανεξαρτήτως καιρού και εποχής.

Οι υπηρεσίες που ξεχωρίσαμε είναι ο Kλασσικός καθαρισμός, η Μεσοθεραπεία για λάμψη, ανανέωση και ανάπλαση και το Dermaroller, ιδανικό για τα σημάδια.

Αποτρίχωση

Η αποτρίχωση αφορά τόσο τις γυναίκες, όσο και τους άντρες. Είναι ένα από τα λίγα ινστιτούτα της πόλης όπου μπορείς να βρεις τόσο ζεστό κερί, όσο και την τεχνική της κλωστής, η οποία είναι πολύ εντυπωσιακή και ανώδυνη.

Αισθητική σώματος

To σώμα είναι επιστήμη. Το Salon de Sole, χρησιμοποιώντας προϊόντα αποκλειστικά της Juliette Armand, σου προσφέρει μία σειρά από ιδιαίτερες θεραπείες. Ξεκινάμε από το Μηχάνημα Λεμφικού Μασάζ, το οποίο βοηθάει στην αποβολή τοξινών, ενισχύει τη λιπόλυση και εντείνει τη λειτουργία του μεταβολισμού.

Το ενδιαφέρον μας τράβηξε η Θεραπεία με Φύκια από λάσπη θάλασσας, η οποία βοηθάει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς της γυναίκας.

Επίσης, για τη σύσφιξη των μυών και του δέρματος σου προσφέρουν μία ιδιαίτερη θεραπεία, με χρήση ειδικού μηχανήματος σύσφιξης και ηλεκτροδιέγερσης.

Εδώ, σου έχουμε και μία έκπληξη, καθώς για τη θεραπεία Σύσφιξης και τη θεραπεία με το Μηχάνημα Λεμφικού Μασάζ υπάρχουν δύο ειδικά πακέτά για απεριόριστες συνεδρίες στην fix τιμή των 50€ ανά μηχάνημα.

Το Salon de Sole σου προσφέρει και κορυφαία προϊόντα περιποίησης για να πάρεις μαζί σου, ενώ ειδικεύονται και στην περιποίηση και προσθετική βλεφαρίδων. Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες, για συμβουλές σωστής περιποίησης των βλεφαρίδων και τι υπηρεσία εξυπηρετεί την καθεμία μας ανάλογα με τη φυσική μας τρίχα, μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε τη δική μας εμπειρία.