Πιθανώς θα έχεις να προσθέσεις κι άλλες σκέψεις και κάπως έτσι δημιουργούνται τα διάφορα στερεότυπα σχετικά με τη διατροφή μας.

Δεν είναι καλύτερα, όμως, αντί να τα αναπαράγουμε, να περάσουμε σε μια ουσιαστική «ανατροπή» των παραπάνω στερεοτύπων;

Πρόσφατα γνωρίσαμε και στη Θεσσαλονίκη τη Fitness Meals, ένα διατροφικό project που προέκυψε από τη συνεργασία δύο ανθρώπων με κοινό πάθος την υγιεινή διατροφή και την άσκηση. Ο Νίκος, chef που έχει εργαστεί σε εστιατόρια διεθνώς, βραβευμένα με αστέρια Michelin, και ο Γιάννης, με εμπειρία στη διοίκηση επιχειρήσεων, έκαναν πράξη μία ιδέα που θα βοηθήσει όλους εμάς που θέλουμε να βελτιώσουμε τη διατροφή μας.

Γιάννης και Νίκος: οι δημιουργοί της Fitness Meals

Fitness Meals, λοιπόν, σημαίνει νόστιμο και υγιεινό φαγητό για όλους και μάλιστα με παράδοση στον χώρο σας. Η υγιεινή διατροφή μπορεί να είναι μία αναπάντεχα νόστιμη έκπληξη και αυτό το αποδεικνύει το μενού της Fitness Meals με προτάσεις που δημιουργούν έμπειροι επαγγελματίες chef χρησιμοποιώντας ποιοτική πρώτη ύλη που επιλέγεται μέσα από αυστηρές διαδικασίες.

Φτιάξε το εβδομαδιαίο ή μηνιαίο σου πρόγραμμα

Πολύ εύκολα και με βάση τους διατροφικούς μας στόχους και τις προτιμήσεις μας έχουμε στη διάθεσή μας ένα πλούσιο μενού για να δημιουργήσουμε το προσωπικό μας πρόγραμμα σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση. Στην ιστοσελίδα της Fitness Meals μπορούμε να κάνουμε την εγγραφή μας και να επιλέξουμε ημερήσια παραγγελία ή συνδρομή (εβδομαδιαία ή μηνιαία), η οποία ανανεώνεται αυτόματα αλλά μπορούμε να τη διακόψουμε όποτε θέλουμε και χωρίς δεσμεύσεις. Για παράδειγμα, μπορούμε να επιλέξουμε τον αριθμό γευμάτων ανά ημέρα και τον αριθμό των ημερών ανά εβδομάδα που θα θέλαμε να λαμβάνουμε τα γεύματα της Fitness Meals. Επίσης, υπάρχουν και διαμορφωμένα προγράμματα, σχεδιασμένα για διαφορετικές διατροφικές ανάγκες ώστε να μας διευκολύνουν στις επιλογές μας.

Άλλος θέλει να χάσει βάρος, άλλος να ενισχύσει τη μυϊκή του μάζα, άλλος να αυξήσει το βάρος του, άλλος χρειάζεται περισσότερες φυτικές ίνες και άλλος πρωτεΐνη. Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα της Fitness Meals έχει τη λύση και μας τη στέλνει “πακέτο”.

Και έτσι ξαφνικά γίνεται πάρα πολύ εύκολο να διαμορφώσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες, να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για τον οργανισμό μας χωρίς να πτοούμαστε από τα στερεότυπα. Με τα γεύματα της Fitness Meals να διανέμονται σε Αττική, Θεσ/νίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Καλαμάτα, Χαλκίδα, Πάτρα, Λάρισα, Τρίκαλα, Ιωάννινα, Βόλο και η θρεπτική διατροφή γίνεται πιο προσιτή από ποτέ και σου «λύνει» τα χέρια.

Η Fitness Meals έχει βρει τον τρόπο.

More Info

Fitness Meals

Ευρυτανίας 43, 11523
Αμπελόκηποι (Αθήνα)

T: 2160017100
695 630 6634

[email protected]

Website: fitness-meals.gr

Facebook: Fitness Meals GR

Instagram: fitnessmeals_gr