Ο Οκτώβριος είναι ο κατάλληλος μήνας για να θέσεις τους δικούς σου στόχους. Αν είσαι και εσύ από αυτούς που ξεκινάνε συνδρομή σε ένα γυμναστήριο, βαριούνται και σταματάνε πριν τελειώσει ο μήνας… Welcome to the club! Εδώ δεν θα βαρεθείς ποτέ!

Η άθληση όμως, δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης, είναι θέμα υγείας και ευεξίας! Αυτά είδαν ο Φίλιππος και η Άννα, ιδιοκτήτες του Life Fitness Center, και έφεραν στην πόλη  της Θεσσαλονίκης το SmartZone Fitness και τους ευχαριστούμε για αυτό!

Αυτά που θα σου παρουσιάσω, δεν είναι μία απλή έρευνα, αλλά μία μεταφορά των όσων βίωσα κλείνοντας απλά μία ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία, που μπορείς και εσύ ;), σε μία από τις ώρες του πλούσιου προγράμματος που θα σε βολέψει. Πηγαίνοντας εκεί, αυτό που συνάντησα είναι κάτι μοναδικό! Υπέροχα προσεγμένος χώρος, υπέροχοι άνθρωποι που μπορούν να σου δείξουν και να σου εξηγήσουν τα πάντα, χαμογελαστοί coaches και το πιο ενδιαφέρον… τεχνολογία που δεν είχα ξαναδεί να χρησιμοποιείται σε χώρους άθλησης. Χάρη στον πρωτοποριακό τρόπο άσκησης ο οποίος περιλαμβάνει και χτυπήματα με γάντια σε σάκους, εκτονώθηκα και γύρισα σπίτι αφήνοντας πίσω μου το άγχος και το στρες!

Σε τι διαφέρει το SmartZone Fitness από ένα απλό γυμναστήριο;

Το SmartZone  Fitness  είναι   ένας   πρωτοποριακός   τρόπος   άθλησης,   βασισμένος   στην τεχνολογία, που παρόλο που απευθύνεται σε όλους είναι προσαρμοσμένο για τον καθένα ξεχωριστά! Μιλώντας με την Άννα (ιδιοκτήτρια της επιχείρησης) μας ανέφερε ότι έχουν άτομα όλων των ηλικιών, ακόμη και γονείς με τα παιδιά τους! 

Στο SmartΖone Fitness σού δίνεται η δυνατότητα να γυμναστείς ομαδικά σε personalised small  group τμήματα. Ακόμα κι αν είσαι γονέας μπορείς να γυμναστείς παρέα με το παιδί σου και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί, κάνοντας αμέτρητες ασκήσεις/παιχνίδια, που έχουν ετοιμάσει οι έμπειροι προπονητές, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. 

Αυτό που θα δεις στο SmartZone Fitness και θα σε εκπλήξει, είναι το καρδιοσυχνόμετρο. Τι είναι αυτό; Θα σου πω! Είναι μια ζώνη με ένα sensor την οποία φοράς κάτω από το στήθος σου, αυτή συνδέεται με το ειδικό λογισμικό μέτρησης, και όλες οι μετρήσεις σου (καρδιακός παλμός, πόντοι επιβράβευσης, θερμίδες κτλ) απεικονίζονται σε τέσσερις μεγάλες οθόνες μέσα στον χώρο! Έτσι ο coach έχει τον πλήρη έλεγχο και μπορεί να σε καθοδηγεί σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος!! Και το πιο φοβερό είναι ότι μόλις τελειώσει το μάθημα παίρνεις όλα τα στατιστικά της απόδοσής σου στο κινητό σου!

Έτσι ελέγχεις την πρόοδο σου και αυτό είναι μεγάλο motivation.

Τι επιτυγχάνεται με το SmartZone Fitness:

  • Ενεργοποίηση των μετακαύσεων (max after burn affect) έως και 36 ώρες μετά!
  • Ενεργοποίηση του μεταβολισμού. 
  • Καύση λίπους. 
  • Απώλεια βάρους. 
  • Μυική ενδυνάμωση. 
  • Βελτίωση της αντοχής. 
  • Βελτίωση του Καρδιοαναπνευστικού.
  • Εκτόνωση!

Επιπλέον, στο SmartZone Fitness θα βρεις ό, τι χρειάζεσαι από προϊόντα γυμναστικής και εξοπλισμό. Μην ανησυχείς καθόλου, τα έχουν φροντίσει όλα η Άννα και ο Φίλιππος, δεν θα σου λείψει τίποτα.

Στο SmartZone Fitness, αναπόφευκτα, η γυμναστική γίνεται τρόπος ζωής και μια ευχάριστη συνήθεια μέσα στην καθημερινότητά μας!

Kλείσε σήμερα το δωρεάν δοκιμαστικό σου, πραγματικά μόνο μία δοκιμή αρκεί για να σε πείσει! Εγώ πάντως έχω ήδη ξεκινήσει.

Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 53, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310945894

Website: https://smartzonefitness.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/smartzonefitness/
Instagram: https://www.instagram.com/smartzone_fitness/