Αυτή η ομάδα, το 2007, βρήκε το ελιξίριο για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Αυτή η ομάδα, από το 2007, έχτισε μια κουλτούρα γύρω της και την πρεσβεύει, χωρίς παρεκκλίσεις, καθώς νοιάζεται για την ευεξία σου, ναι, από το 2007. Αυτή η ομάδα, γιατί πάνω απ’ όλα είναι ομάδα, φτιάχτηκε από ειδικούς και υπηρετεί το σώμα σου από την πρώτη της στιγμή. Αυτή η ομάδα είναι τα Elixir.

Τα Elixir βρίσκονται σε 5 σημεία στην Θεσσαλονίκη. Και στους καιρούς που διανύουμε, έθεσαν ως πρώτη τους προτεραιότητα την υγεία των μελών τους. Τα Elixir προσπαθούν να αντιστοιχήσουν τις αξίες τους σ’ αυτό που συμβαίνει γύρω μας. Και τα καταφέρνουν. Αυτή τη στιγμή, η λειτουργία τους, είναι πλήρως limited, εξυπηρετώντας μικρές ομάδες πελατών τους, (2 έως 5 άτομα τη φορά) μόνο με ραντεβού, στους υπέροχους χώρους τους.

Προφανώς, την ίδια στιγμή, λειτουργεί άψογα το πρόγραμμα του απόλυτα εξειδικευμένου personal training. Ό,τι κι αν έχεις ανάγκη, η ομάδα των Elixir, είναι δίπλα σου, για να σου δώσει τη λύση.

«Ομάδα»

Αυτή είναι η λέξη κλειδί. Τα Elixir ζουν και αναπνέουν γύρω από μία έννοια. Αυτήν της ομάδας. Και αυτή είναι η δύναμή τους. Μια ομάδα ειδικών, που χτίστηκε για να σε πιάσει από το χέρι και να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου. Μικρούς και μεγάλους. Κι αμέσως μετά, ακολουθεί αυτή της εξειδίκευσης. Πάνω σ’ αυτές τις δύο αξίες κινούνται τα Elixir κι αυτές θα σε περικυκλώσουν στους χώρους τους.

Επίσης, τα Elixir ειδικεύονται στην άσκηση ατόμων με μυοσκελετικές και χρόνιες παθήσεις. Μέσα από μια αρμονική συνεργασία με γιατρούς και φυσικοθεραπευτές εγγυώνται πως μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση κάθε προβλήματος και να περάσουν στο στάδιο της βελτίωσής του.

Οι ειδικοί

Τα Elixir, απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη τους ειδικούς. Σε ανθρώπους που ζητούν να αφεθούν στα χέρια των ειδικών. Και θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου, μέσω της σωματικής άσκησης.

Το μόνο που μένει, είναι να επιλέξεις την ώρα… 

Elixir Health & Fitness Boutique Studios

elixirstudio.gr

Ευζώνων, Λεωφόρος Βασ. Γεωργίου 15 και Ευζώνων, Θεσσαλονίκη 2310.859880
Φάληρο, Βασ. Όλγας 16, Θεσσαλονίκη 2310.887490
Ανατολική Θεσσαλονίκη, Λασκαράτου 15, 2310.419754
Μετέωρα, Κρυστάλλη 31, 2310.639952
Χαριλάου, Γιάννη Αγγέλου 30, 2310.316931

Ωράριο

Καθημερινά, 07:00 – 23:00
Σάββατο, 09:00 – 18:00