Ένας νέος υπερσύγχρονος χώρος θεραπειών, το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας Anagennisi by TheMIS ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Δυτική Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στην περιοχή του Ευόσμου. Πρόκειται για μια από τις τελευταίες επιχειρηματικές επενδύσεις που έγιναν στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να προσφέρει άριστες υπηρεσίες και ποιότητα στον κλάδο της φυσιοθεραπείας σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 1.000 τ.μ.

Το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας Αnagennisi by TheMIS στελεχώνεται από έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους θεραπευτές, ενώ τα βέλτιστα αποτελέσματα εξασφαλίζει η αναγνωρισμένη ποιότητα υπηρεσιών αποκατάστασης με πάνω από 18.000 νοσηλευόμενους ασθενείς του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Αναγέννηση στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης αλλά και η διαρκής επιστημονική αναζήτηση σε νέες τεχνικές και αποτελεσματικές θεραπευτικές μεθόδους της ομάδας που το στελεχώνει. Πρέπει να σημειωθεί ότι στην ομάδα υλοποίησης του project συμμετέχει το Πολυιατρείο Ορθοπαιδικής Χειρουργικής, Αθλητικών Κακώσεων και Αποκατάστασης (TheMIS: Thessaloniki Minimal Invasive Surgery).

Το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας Αnagennisi by TheMIS εφαρμόζει τα πλέον σύγχρονα επιστημονικά και τεχνολογικά δεδομένα στον τομέα της μυοσκελετικής, αθλητικής, ορθοπαιδικής και νευρολογικής αποθεραπείας.

Το Κέντρο διαθέτει ατομικούς και ομαδικούς χώρους θεραπειών εξοπλισμένους με προηγμένη φυσικοθεραπευτική τεχνολογία όπως: διαμαγνητικές αντλίες, κρουστικούς υπερήχους, συσκευή ηλεκτροθεραπείας υπερήχου, TECAR κτλ. Διαθέτει επίσης θερμαινόμενη θεραπευτική πισίνα με προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου  και εξοπλισμό (ηλεκτρικό ανυψωτή – γερανάκι, συσκευές στήριξης και αντίστασης, συστήματα υδρομασάζ), εργομετρικό κέντρο για την πρόληψη και αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων με πρωταγωνιστή το ισοκινητικό μηχάνημα Kineo Multistation Globus που προσφέρει τη δυνατότητα άσκησης του κάτω κορμού αλλά και του άνω κορμού με τη βοήθεια πρωτοποριακών προπονητικών μεθόδων.

Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο και εξοπλισμένο χώρο θεραπευτικής άσκησης, χώρο well being και χαλάρωσης όπου προσφέρεται με ιδιωτικότητα, αθλητική (deep tissue) και μυοχαλαρωτική μάλαξη με επαγγελματικά κοσμητικά προϊόντα σώματος που χρησιμοποιούνται σε κορυφαία spa και χώρους χαλάρωσης.

Οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας Anagennisi by TheMIS βρίσκονται στην προέκταση Ολυμπιάδος 37-39, 562 24 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Επικοινωνία: Τηλ.: 2311 111233, info@anagennisibythe-mis,gr