banner
banner

Μαέστρος fish & meat: Η «Ανατολική» μας πρόταση για φαγητό με...

Ένα αγαπημένο εστιατόριο, το οποίο μπορεί να έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια γειτονιά αλλά...

Το Μαϊάμι γράφει ένα νέο γαστρονομικό κεφάλαιο

Όταν ένα εστιατόριο έχει αδιάλειπτη και επιτυχημένη παρουσία από το 1945 καταλαβαίνεις ότι τίποτα...

Μίλτος Ζαχαροπλαστεία: Κορυφαία ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση

Από το 1976 που ο Μίλτος Βαγγέλης άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην περιοχή της...

Salonica Restaurant & Bar: Η σύγχρονη κουζίνα της Θεσσαλονίκης έχει υπογραφή

Πως ορίζεται μία γαστρονομική εμπειρία; Αυτή θα μπορούσε να είναι η αφετηρία μιας μεγάλης...

Il Panino: Το πιο αγαπητό ζαχαροπλαστείο στα ανατολικά έχει κάτι για...

Σε μια από τις βόλτες μας στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης προς αναζήτηση του...

Da Leonardo: για τους λάτρεις τις ιταλικής κουζίνας

Μπορείς, πλέον, να ταξιδέψεις στην Ιταλία με μια επίσκεψή σου στο Da Leonardo Cucina...
biscotto members

Mare e Monti: αυθεντική ιταλική κουζίναbiscotto members 

Από το 1998 μας ταξιδεύει στις διάφορες περιοχές της Ιταλίας μέσα από το μενού...

La serra: Μια Ιταλική πιτσαρία με urban διακόσμηση

Μια επίσκεψη σε ένα γραφικό χωριό της Ιταλίας, στις αρχές της δεκαετίας του 90,...

Φούντ Φάκτορι

Το Φούντ Φάκτορι στη Θέρμη αποτελεί έναν χώρο με χαρακτήρα ή καλύτερα χαρακτήρες. Την πεινασμένη...

Taperaki

Το εστιατόριο Taperaki θα το βρείτε στην οδό Θέρμης-Πανοράματος και θα σας προσφέρει μοναδικό μαγειρεύει φρέσκο, ελληνικό,...

Alfa Ice Creams: Μια απολαυστική κατεύθυνση στον δρόμο του παγωτού

Περιπλανώμενοι στα ανατολικά και συγκεκριμένα στο ύψος της Μαρτίου, βρήκαμε ένα ιδιαίτερο παγωτατζίδικο, που...

Momo Asian Bar: Αυθεντικές ασιατικές γεύσεις στην Καλαμαριά

Οι αυθεντικές Ασιατικές γεύσεις μας συναντούν στην Καλαμαριά. Ο λόγος είναι το Momo Asian...
biscotto members

Ψαροταβέρνα Athos: Μοναδικές γεύσεις σε ένα ειδυλλιακό τοπίο μπροστά στη θάλασσαbiscotto...

Δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση για να περάσετε μια απολαυστική καλοκαιρινή ημέρα με την παρέα...

Ψαροταβέρνα Διαμαντής: Ολόφρεσκα ψάρια και τραπεζάκια μια ανάσα από τη θάλασσα

Σε μια στάση μας στη Σίβηρη της Χαλκιδικής συναντήσαμε μια όμορφη ψαροταβέρνα που, όταν...

Korali Seafood Restaurant: Απόδραση στο απέραντο γαλάζιο

Ένα πολύ ατμοσφαιρικό εστιατόριο στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, το Korali Seafood Restaurant, προσφέρει απλόχερα μια...

Βρεγμένη Γάτα: Δεν περνάει απαρατήρητη

Θα τη συναντήσετε στην Κάτω Τούμπα και θα σας ψιθυρίσει (ή καλύτερα θα νιαουρίσει)...
biscotto members

The Bristol: Η πρώτη αγγλική pub της Θεσσαλονίκηςbiscotto members  

Tον Απρίλη του 2008 στη Θεσσαλονίκη προσπάθησαν να προσαρμόσουν μια κλασσική αγγλική pub στα...

Τρεις κι Εξήντα | Η εξέλιξη μιας ιστορίας που ξεκινάει από...

Η ιστορία ξεκινάει στις 22 Μαρτίου του 1999, όταν ο Στέφανος Καρβουνιάρης και ο...

Έπεα Πτερόεντα

Ένας χώρος από τον οποίο αναδύονται μυρωδιές, γεύσεις και εικόνες της παράδοσης. Ένα εναλλακτικό...

ΘΕΓΙΑ

Η ιστορία της ΘΕΓΙΑ Ξεκινά την ημέρα που η Θεά Γη έπλασε τα παιδιά της,...

τα πιο πρόσφατα