Στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, απέναντι από το Ιπποκράτειο βρίσκεται ένα καλαίσθητο ψητοπωλείο το «The Grill Brothers». Οι ιδιοκτήτες του, που έχουν στις πλάτες τους πέρισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης, ήθελαν να ξεφύγουν από την τετριμμένη λογική του σουβλατζίδικου. Έτσι, με πολλή αγάπη το 2012 δημιούργησαν μία διαφορετική πρόταση στον χώρο.

Οι άνθρωποι του Grill Brothers δίνουν μεγάλη προτεραιότητα στις φρέσκιες πρώτες ύλες και στην καλή ποιότητα του κρέατος, το οποιο είναι κάτι που του ξεχωρίζει από άλλους του χώρου. Τα μπιφτέκια ζυμώνονται με τη μυστική συνταγή Brother, δύο φορές την ημέρα, και είναι από 100% μοσχαρίσιο κρέας.

Το μενού του καταστήματος είναι ανανεωμένο με νέες προτάσεις και γεύσεις, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Σε ένα μοντέρνο και ευχάριστο χώρο, μπορείς να απολαύσεις πληθώρα γευστικών επιλογών. Kλασσικό γύρο, μεγάλη ποικιλία από tortillas και αράβικες πίτες, μεγάλη ποικιλία από τεράστια και χορταστικά burgers, club sandwich, φουρνιστά και hot dogs.  

Κάποια πιάτα βέβαια έχουν την τιμητική τους όπως το Club sandwich με φιλέτο μοσχάρι, το premium burger και το Italian burger. Όλα θα τα βρεις σε προσιτές τιμές και σίγουρα είναι καλός λόγος για να τα δοκιμάσεις εσύ και η παρέα σου. Στο The Grill Brothers έχουν τη χάρη να συνδυάζουν την ποιότητα με την ποσότητα. Όλες οι μερίδες είναι μεγάλες και χορταστικές και τα burger έχουν XXL μέγεθος. 

Στόχος του καταστήματος είναι να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι και να προσφέρουν στους καταναλωτές καθημερινά γεύματα άριστης ποιότητας, με τα καλύτερα και πιο φρέσκα υλικά, σε λογικές τιμές και με συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Άλλωστε η πετυχημένη πορεία των Grill Brothers δεν κρύβει μυστικά αλλά στηρίζεται στην αγάπη, την αφοσίωση και το μεράκι που έχουν γι’αυτό που κάνουν.

Μπορείς να κάνεις ηλεκτρονικά την παραγγελία σου μέσω της e-food. 

Πολυμέσα | Grill Brothers

Facebook: Grill Brothers
Instagram: grill.brothers.skg
Website: Grill Brothers

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Κωνσταντινουπόλεως 80
Τ. 2310810446

Ώρες λειτουργίας
11:00-02:00

Ώρες λειτουργίας Delivery
12:00-02:00